Nikoli si ni povsem opomogel

Na tapeti tudi Charlie Sheen: med snemanjem naj bi posili 13-letnega igralca

R.T.
9. 11. 2017, 09.51
Posodobljeno: 9. 11. 2017, 10.18
Deli članek:

Obtožujejo ga, da je na snemanju filma Lucas sodomiziral 13-letnega igralca.

Profimedia
Charlie Sheen včeraj pred hišo njegovih staršev

National Enquirer poroča, da že preminuli Corey Haim ni ostal tiho – igralec naj bi bližnjim zaupal, da ga je med snemanjem filma Lucas iz leta 1986 posilil takrat 19-letni Charlie Sheen. Haim je imel 13 let. Umrl je leta 2010, star 38 let.

Profimedia
Haim januarja 2010. 10. marca istega leta je umrl zaradi pljučnice.

Profimedia
Imel je 10 let, ko je začel igrati.

Nekdanji igralec Dominick Brascia trdi, da naj bi mu Haim zaupal, kaj se je zgodilo med njim in Sheenom. »Haim mi je povedal, da sta med snemanjem s Sheenom imela spolne odnose,« je povedal za National Enquirer. »Kadila sta travo, nato pa seksala. Haim mi je rekel, da ga je po tem Sheen začel zavračati. Ko se je Corey spet hotel pozabavati z njim, Sheen ni bil zainteresiran.«

Ni si opomogel

V omenjeni reviji so izpostavili knjigo 46-letnega igralca Coreyja Feldmana, v kateri naj bi namignil na domnevni incident. »Med snemanjem filma Lucas mi je Haim pojasnil, da ga je starejši moški prepričal, da je v zabavni industriji povsem normalno, da imajo starejši moški in mlajši dečki spolne odnose, da to vsi počnejo,« je zapisal Feldman.

Profimedia
Cirey Feldman in Corey Haim leta 2003 ...

Profimedia
... in leta 1989.

»Tako sta se med odmorom za malico znašla med dvema prikolicama. Haim, nedolžen in ambiciozen kot je bil, se je pustil sodomizirati.« Feldman ni razkril imena starejšega moškega. Je pa leta 2011 dejal, da ni navdušen nad Sheenom, saj da naj bi »prizadel« ljudi, ki jih pozna. Dejal je tudi, da se je Haim celo življenje boril, da bi si po določenih izkušenj iz mladosti opomogel in si uredil življenje.

Zamera

Omenjeni medij navaja še druge vire, ki so podprli izjavo Brascie. Tako naj bi Haima izkušnja tako zmedla, da je bil prepričan, da je zaljubljen v Sheena in da ga je ta spravil v ranljiv položaj. Brascia je še povedal, da naj bi mu Haim zaupal, da sta s Sheenom več let pozneje spet seksala. Seks, sicer sporazumen, mu menda ni bil všeč, zato naj bi mu rekel, da ga je prebolel. Oglasil se je tudi vir blizu Sheena, ki je dejal, da naj bi Sheen imel »odnose« s Haimom, a da naj bi bili sporazumni. National Enquirer navaja tudi Denise Richards (46), Sheenovo bivšo ženo, ki je leta 2006 trdila, da si je igralec ogledoval pornografske strani z mladimi moškimi in ženskami, ki niso bili videti odrasli.

Profimedia
Kerri Green, Corey Haim in Charlie Sheen v filmu Lucas

Profimedia
Charlie Sheen je obtožbe že zanikal.

Brascia trdi tudi, da je bil poleg, ko je Haim pristopil k mizi, za katero so sedeli Sheen in še dva druga zveznika. »Zdravo Charlie, se me spomniš? Kako si Charlie?« naj bi Haim nagovoril vidno vinjenega igralca. Ta naj bi mu hladno odvrnil, da ne ve, kdo je. Pozneje pa naj bi Brascii zaupal: »Sploh nisem tako zelo pijan, le ne maram ga. Sovražim ga. Spravi ga stran. Tepec je.« Sheen naj bi tudi odrinil Haimovo mamo Judy, ki naj bi nanj naletela v Los Angelesu. »Sovražim tvojega sina. Če ga še kdaj vidim, ga bom odplaknil v WC školjki. Odstrani se,« naj bi ji zabrusil, preden naj bi jo odrinil. Nek vir je še dejal, da je Sheen pobesnel, če je zaslišal Haimovo ime – da se je moralo nekaj zgoditi, da se je Sheenu tako zelo zameril.

52-letni Sheen je včeraj popoldne preko svojih zastopnikov zanikal vse obtožbe.