Velika ljubezen

Mili doživel živčni zlom: za Mirelo se bori kot lev!

R.T.
25. 6. 2017, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mirela Lapanović in Milutin Radosavljević - Mili drugim udeležencem v srbskem resničnostnem šovu Pari še vedno poskušata dokazati, da je njuna ljubezen iskrena.

HappyTV
Mirela je Miliju stopila v bran z nominacijo.

"Sotrpini" v srbskem resničnostnem šovu obsojajo zlasti slovensko zvezdnico Mirelo, ki da ni iskrena, poroča srbski HappyTv.

Medtem ko so se ostali zabavali, pa je Mirela, ko se je s prijateljico iz Slovenije pogovorila o razmerah doma, Miliju šepnila na uho in mu pihnila na dušo: "Jaz svojo mamo ljubim, vendar mi ne more izbirati moškega. V tebi sem našla vse, kar sem iskala. Težko mi je, ko se moram soočati z obsodbami. Ti se zame boriš kot lev!"

Oba sta še vedno videti zelo zaljubljena, čeprav je Mili zaradi te ljubezni danes doživel živčni zlom. Težko namreč prenaša, da drugi udeleženci njega in Mirelo nenehno obrekujejo. 

"Vse jih bom uničil z argumenti. Napadli so me, ko sem se zaljubil v Mirelo. Vsem bom dokazal, da bom z njo tudi po tem, ko grem iz hiše.  Nobenemu se nisem zameril. Jaz nisem taktik, pred 15 dnevi ste se pljuvali, zdaj se pa ližete. Idioti in kreteni ste!" se je na ves glas razpištolil Mili.