NADIYA BYCHKOVA

Uresničile so se ji velike sanje

Teja Pelko
24. 6. 2017, 21.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V 15. sezoni britanske različice priljubljenega šova Zvezde plešejo – Strictly Come Dancing – se bo profesionalnim plesalcem pridružila tudi vrhunska plesalka ukrajinsko-ruskega rodu, ki že vrsto let živi v Sloveniji, Nadiya Bychkova.

osebni arhiv
Plesalka in manekenka upa, da se ji bodo z oddajo odprla tudi kakšna nova vrata.

Nadiyi je uspel veliki met. Povabili so jo namreč v britansko različico šova Zvezde plešejo, ki jo je lani v povprečju gledalo 10,96 milijona ljudi.

Osemindvajsetletnica bo v priljubljenem šovu zamenjala tri dosedanje plesalke (Natalie LoweOksano Platero in zmagovalko zadnje sezone šova Joanne Clifton), ki so iz njega izstopile. Ob Nadiyi se bosta profesionalni plesni družini pridružili še 28-letna Avstralka Dianne Buswell in 26-letna Amy Dowden iz Walesa.

Šov je velik korak za zvezdnico

»Zelo sem vesela, da sem dobila to priložnost, saj sem si tega zelo želela. Verjetno si veliko plesalcev želi biti del nečesa tako velikega, znanega in priljubljenega. To je zame velik korak naprej. Zagotovo bo to ena zelo lepa izkušnja, nekaj novega. Nova država, novi ljudje, nova poznanstva, tako da sem zelo vesela,« je za Novice Svet24 povedala plesalka in manekenka. To sicer zanjo ni prvi tovrsten šov, nastopala je namreč že v njegovi bosanski različici.

Na otok s hčerkico

Profesionalna pot
VRSTO LET V SVETOVNEM PLESNEM VRHU
Nadiya je z Miho Vodičarjem vrsto let krojila svetovni plesni vrh. S plesnih podijev se je zaradi nosečnosti poslovila v začetku marca lani.

Snemanje britanske oddaje bo Nadiya začela septembra, še prej pa bo morala na priprave. V času poteka šova bo plesalka na Otoku preživela veliko časa, saj gre za zelo velik projekt, ki ji bo vzel ogromno časa. S sabo pa bo vzela tudi hčerkico Milo, ki je nedavno upihnila svojo prvo svečko. Slovenije sicer, kot zagotavlja zvezdnica, ne bo zapustila in se bo vanjo za stalno vrnila takoj po koncu šova.

Zasebno življenje

Marko Mesec
Nadiya s soplesalcem Miho Vodičarjem

Nadiya je v zvezi z nogometašem Matijo Škarabotom, junija lani pa sta se razveselila deklice, ki sta jo poimenovala Mila. Pred tem je bila poročena z ruskim plesalcem Sergejem Konovalcevom. Zakon ni trajal dolgo, saj se je par ločil že leto dni po poroki. V zvezi je bila tudi z nekdanjim mistrom Slovenije in manekenom Petrom Klincem, s katerim sta se zaljubila med slovensko oddajo Zvezde plešejo, vrsto let pa je bila v razmerju s soplesalcem Miho Vodičarjem.