Iskreno o zaročencu

Mirela priznala, da je Andreja nameravala dati na čevelj

R.T.
20. 6. 2017, 18.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mirelo so v Parovih dali na poligraf.

Facebook
Andrej naj bi nasprotoval njeni udeležbi v Parovih.

Ta je razkril nekaj zanimivih podrobnosti.

Čeprav se je njen odgovor na vprašanje, če namerava zaročenca Andreja Laharnarja zapustiti zaradi Milutina Radosavljevića – Milija – odgovorila je z »da« –, izkazal za laž, pa je pojasnila, da je hotela Andreja na čevelj dati že pred vstopom v srbski resničnostni šov Parovi, saj da je v njuni zvezi »škripalo«. Z njo naj bi bil le zaradi medijske pozornosti in da se k njemu ne bo vrnila.

Facebook
Mili jo navdušuje s svojo energijo.

Torej Mili ni edini razlog, da je hotela Mirela Lapanovič prekiniti zvezo z Andrejem, ki ni odobraval njenega prihoda v Parove. Odgovor na drugo vprašanje ni bil laž – kot je pojasnila, se za Milija ni ogrela zaradi spolnega odnosa, temveč zaradi energije, ki jo oddaja. Lagala ni niti pri tretjem odgovoru: Milijeva preteklost je ne moti; celo všeč ji je, da ni popoln, kot je dejala. Se je pa zlagala pri naslednjem, ko so jo pobarali, če bi Miliju rodila otroka in je rekla »da«. Dodala je še, da je izrazito proti splavu, saj da je nosečnost nekaj prelepega.

Priznala ji je tudi, da jo privlači sotekmovalec Mič. Vseeno pa je rekla, da se ne bi predala nobenemu tekmovalcu, tudi če bi bil to pogoj za zmago, tako zelo je zaljubljena v Milija.

Napoved

V Parovih pa se je oglasila tudi astrologinja. »Za Milija se končuje slab cikel. Bil je rojen, da bo slaven in priljubljen. Kar se tiče razmerja z Mirelo, je vse odvisno od njegovega obnašanja. Ne sme si privoščiti napake, saj je vse odvisno od njega. Mili bo dober partner in oče,« je povedala astrologinja Ružica.