Aktualov koncert

Saša ostala brez službe, zdaj bo stala na velikem odru

AA/K.A.
1. 12. 2016, 16.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ste si kdaj želeli, da bi na odru zapeli s svojo priljubljeno skupino, iz občinstva pa bi vas bodrili vaši najdražji?

Ta želja se je uresničila Saši Hažič iz Žalca, ki bo že ta petek, na Aktualovem koncertu na odru stala skupaj s Klapo Rišpet.

Na Radiu Aktual so dobili več kot 100 prijav zvestih poslušalk, ki so se potegovale za izjemno priložnost, da bi lahko na petkovem koncertu v Stožicah pred 10.000 glavo množico zapele skupaj s popularno Klapo Rišpet. Želja se bo že ta petek uresničila Saši Hažič iz Žalca, ki bo na odru s Klapo Rišpet zapela čudovito balado Prsti zapleteni.

Komisija je pozorno prebrala vse opise in poslušala vse odpete refrene. Na avdicijo so se prijavile akademske glasbenice, že uveljavljene pevke, pa mlada in starejša dekleta zgolj z velikim veseljem do glasbe, ki jo vrtijo na Radiu Aktual. A komisijo je s svojim glasom prepričala Saša Hažič. Saša, sicer magistrica ekonomije, je mamica dveh otrok (3 in 1,5 leta). Živi preprosto življenje v okolici Žalca in je po porodniški ostala brez službe.

Aktualovci so Sašo presenetili kar na njenem domu. Z možem so se dogovorili, da mora biti Saša ob dogovorjeni uri doma, mož pa jo je pretental, da bo ob tej uri nek kupec prišel iskati otroška oblačila, ki sta jih prodajala po internetu. Njen mož, ki je mislil prav na vse, je nevedno Sašo malo pred Aktualovim obiskom poklical še enkrat in ji naročil, da naj ne bo v trenirki, še manj pa v pižami. Kaj kmalu je sledil obisk presenečenja! Sašo sta na njenem domu obiskala voditelja Radia Aktual Anita Gošte in Grega Javornik, ki sta ji povedala veselo novico, da je izbrana za petkov nastop na odru stožiške dvorane s Klapo Rišpet.

Sašo že kmalu čaka tonska vaja s Klapo Rišpet, sledilo pa bo razvajanje v Salonu lepote Studio 4, na Pražakovi 4 v Ljubljani, kjer jo bodo uredili kot princesko. S popolno frizuro in čudovitim večernim make upom bo tako kot prava diva zasijala na velikem odru ljubljanskih Stožic.