KANYE WEST

Znani pevec nič več na psihiatriji

A.K.
1. 12. 2016, 11.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kanye West se je končno vrnil domov

Profimedia

Teden dni po tem, ko je doživel živčni zlom, je bil raper izpuščen iz nevropsihiatrične bolnišnice. Menda bi moral biti izpuščen že v ponedeljek, a so temu zdravniki nasprotovali.

Kanyeja Westa so v bolnišnici zadržali kar tri dni dlje, ker so ga zdravniki želeli imeti pod nadzorom. Dobival je kar nekaj vrst zdravil, vse dokler zdravniki niso našli zanj terapije, ki mu najbolj odgovarja. Ves čas zdravljenja ga je negovala njegova soproga Kim Kardashian, saj pevec osebju bolnišnice ni pustil, da se ga dotika zaradi paranoje.

»Kanye ni bil pripravljen na odhod iz bolnišnice v ponedeljek, zdravniki so se bali, da bo doma zopet doživel živčni zlom. Zelo je šibek in utrujen,« je povedal neznani vir za TMZ.

Raper je bil sinoči izpuščen, zanj pa bo skrb zdaj prevzel dr. Michael Farzam, družinski zdravnik. V bolnišnici so zdravniki zaključili, da je živčni zlom sprožila deveta obletnica materine smrti, Donde West. Kanye menda nikoli ni »pravilno« žaloval za mamo, zaradi tega pa naj bi se kopičili tesnobni občutki, ki so izbruhnili v obliki živčnega zloma. »Kanye je bil zadnje tedne vse bolj občutljiv, saj je bil pod velikim stresom zaradi turneje, vodenja svoje znake, podpiranja travmatizirane Kim in skrbi za otroke, North in Saint. Prav šokantno, kako malo je spal,« je še dodal vir.

Svoj koncert v Los Angelesu je zvezdnik prekinil 20. novembra, na ta datum je bila pred 9 leti pokopana njegova mama. US Weekly je poročal, da sta se slavna zakonca veliko prepirala, sploh pred raperjevim zlomom. »Celo noč je bil buden, govoril pa bi brez prekinitve, postalo je nevzdržno živeti z njim,« je priznal prijatelj para in dodal, da je Kanyeja preganjal hud strah vse od nesrečnega dogodka v Parizu, ko so oropali Kim v pariškem hotelu.