ČUDEŽNI RECEPT

Barovka Ivona obnorela splet z dieto, ki deluje takoj!

A.K.
1. 12. 2016, 11.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ivona Pavlović se dovolj dobro pozna, da se zaveda, da mora poskrbeti za svoje telo že pred prazniki.

Facebook

Nekdanja Barovka je nedavno ponudila svojo pomoč pri hujšanju in vadbah vsem dekletom, ki si želijo preobrazbe telesa. Odkrito je povedala, da ni profesionalna športnica, temveč čisto običajna punca, ki je pred časom začela z resno preobrazbo svojega telesa po popolnoma naravni poti. Mnoga dekleta so se nad njenim predlogom in pomočjo navdušila in jo prosila za pomoč, zato bo Ivona razkrila skrivni recept kar vsem, ki spremljajo njen Facebook profil.

"Vem, da je moj trebuh še daleč od popolnega... Ampak, ker se bližajo prazniki in po praznikih vemo, da se vedno zredimo, sem se odločila da objavim eno slikico za motivacijo. Iz 69,8 kg sem prišla na 64,4 kg in to v samo 12 dneh... Brez kakršnih koli dodatkov, ogabnih shakeov itd.," je med drugim zapisala na svoj Facebook profil. 

Njena metoda hujšanja je bila učinkovita že v prvih 12 dneh, namreč lepotica je izgubila že skoraj 6 kilogramov, s svojo objavo pa je želela vsem dekletom pomagati najti motivacijo za skrb za svoje telo, saj je prepričana, da si vsaka želi čudovito postavo.