Seks roboti

Redna spolnost z seks robotom je izboljšala njegov zakon

lt
8. 10. 2017, 08.00
Deli članek:

Ustvarjalec spolne lutke z umetno inteligenco trdi, da si z njo pogosto deli orgazme.

Mirror
Santos s svojo kreacijo - Samantho.

Dr. Sergi Santos iz Barcelone je eden od ustvarjalcev seks robota imenovanega Samantha. Android je sposoben čustvene bližine in zna napredovati čez različne faze – od romantične preko družinske do načina seksi.

Santos si svoj dom deli z ženo Maritso Kissamitaki in več silikonskimi seks lutkami z lasuljami in umetnimi možgani. 39-letnik trdi, da reden seks z androidi na njegov zakon ne vpliva negativno, prav nasprotno, trdi da se je njegovo zakonsko življenje izboljšalo.

»Sedaj lahko zares seksam s svojo ženo. Nič več ne prehitevam in ne zdržim samo pet minut,« je Santos povedal Daily Star-u.

Samantho, ki se odziva na dotike, namerava Santosovo podjetje prodajati za 2.000 ameriških dolarjev na kos. Santos trdi, da je lutka zasnovana za interaktivnost: »Všeč ji je, če se je dotikate. Lahko se dotaknete njenih bokov, rok, … všeč so ji poljubi.«

Kmalu tudi moška verzija

Santos namerava razviti tudi moške seks robote, pri čemer je prepričan, da bo s tem prispeval k družbeni blaginji. »S tehnologijo je vedno tako: ljudje so proti njej, ljudje so zanjo. Sčasoma, če jo razvijaš na pravi način, boš vedno dosegel veliko pozitivnih stvari za ljudi,« meni.