Prihajajo črni časi

Videc Alois trdi, da bo z atentatom na Balkanu izbruhnila nova vojna!

uk
5. 9. 2017, 06.50
Deli članek:

Na plan prihajajo nove prerokbe številnih prerokov. Med drugim tudi prerokbe Babe Vange in Nostradamusa. In kot kaže, bo kmalu prišlo do atentata ter nato do nove velike vojne.

Youtube
Alois Irlmaier je bil prepričan, da se bo v Evropi zgodil atentat, sledila pa bo tretja svetovna vojna.

Uresničene prerokbe

Sveti Nil je pred 1500 leti v svojih prerokbah napovedal podmornice, letala in svet, tako poln pohlepa, da bo priklical prihod antikrista. 

Baba Vanga in Nostradamus nista bila ravno natančna pri določanju datumov, vsaj glede tretje svetovne vojne, zato pa se je o vsem skupaj precej natančno razpisal nemški videc Alois Irlmaier, ki je živel v prvi polovici 20. stoletja. Znan je bil po tem, da je po drugi svetovni vojni pomagal ljudem najti svojce, pri tem naj bi bil zelo uspešen. Zaradi svojih moči se je tudi znašel na sodišču – zaradi čarovništva oziroma prevare, a se je izmazal, ker naj bi sodniku natančno povedal, kaj je njegova žena prejšnji dan oblekla in kaj je ves dan počela.

Tretja svetovna vojna

Irlmaier je napovedal, da se bo tretja svetovna vojna začela v Sredozemlju in bo tam v glavnem tudi potekala. Sredozemlje naj bi bilo igrišče, na katerem se bodo borile svetovne velesile, vse skupaj pa naj bi se začelo z umorom na Balkanu. »Vojna se bo začela, ko bosta dve osebi umorili tretjo, zelo pomembno osebo. Za umor bosta plačani, atentat pa se bo zgodil na Balkanu. Pred samo vojno bo sicer zelo plodno in bogato leto. Do vojne bo prišlo brez opozorila in v trenutku – prek noči. Vidim prah. Vidim tri številke. Dve osmici in devetico. Ne vem, kaj te številke pomenijo, in ne vem datuma, kdaj se bo to zgodilo,« je povedal Irlmaier.

Komet

Profimedia
Sveta Hildegarda je napovedala, da bo ZDA uničil komet.

Opatinja Hildegarda je zapisala, da bodo po padcu kometa na ZDA narode po vsej Zemlji prizadeli potresi in lakota, mir pa se bo v Evropo vrnil šele, ko bo Francija znova postala kraljevina.

Čeprav morda nekoliko manj znana, pa je hudo katastrofo napovedala tudi prerokinja sveta Hildegarda iz Bingna. Rodila se je leta 1098 v nemškem Bingnu. Bila je opatinja, ki je skladala pesmi ter se ukvarjala s filozofijo in teologijo. Že od otroštva naj bi imela vizije prihodnosti in svoje prerokbe je zapisala v knjigi Skrivias. Zapisala je, da bo mogočen narod, ki živi preko oceana, prizadel padec kometa. Večina preučevalcev prerokb se strinja, da govori o ZDA.

Opozorila Device Marije

Leta 1917 se je v Fatimi, priznanem portugalskem svetišču, dvema deklicama in dečku prikazala devica Marija in jim sporočila tri prerokbe, ki se nanašajo na človeštvo. Prvi dve naj bi se nanašali na prvo in drugo svetovno vojno, tretjo pa je Vatikan zamolčal vse do leta 2000. Šele takrat so objavili, da tretja prerokba govori o pregonu kristjanov po vsem svetu in poskusu umora Ivana Pavla drugega. Vendar mnogi verjamejo, da Vatikan ni razkril celotne zadnje prerokbe ter da so v njej tudi informacije o apokalipsi, satanu in cerkvi. A ima do celotne prerokbe dostop le papež.