slabo kadrovanje

Razočarani Matjaž Kek prvič ostreje proti vodstvu kluba

G.G.
23. 8. 2017, 08.30
Posodobljeno: 23. 8. 2017, 10.37
Deli članek:

Reki, ki jo vodi slovenski trenerski as Matjaž Kek, se ni uspelo uvrstiti v Ligo prvakov. Kek tarna, da s takšnim izborom igralcev ni možno premagati ekipe kot je Olympiakos. Še več, pravi, da je kader prešibek tudi za Ligo Evropa.

M24 \ Grega Wernig

Pred tednom dni je v Atenah Reka izgubila 2:1 in si, tako kot Maribor, priigrala ugoden rezultat pred povratno tekmo. Včeraj sicer niso igrali slabo, imeli so precej priložnosti za dosego zadetka, toda na koncu so slavili Grki.

Kek ne postavlja pod vprašaj “karakter moštva”, sprašuje pa se, kako naprej. Po njegovi oceni v ekipi ni zadostne kvalitete in tudi “kvantitete” (Reko so zapustili trije pomembni igralci Andrijašević, Bezjak in Ristovski). “Naredili smo nekatere napake, že pred začetkom sezone. Če želiš naredi dober rezultat, moraš zgraditi ekipo že pred sezono. Potrebno se je organizirati in pripraviti. Čestitam Mariboru. Ni vse v denarju, vse se je mogoče, le pravilno je potrebno pristopiti k stvari. To pa ni moje delo, to je delo uprave,” je bil Kek prvič nekoliko ostrejši do vodstva kluba, s katerim odlično sodeluje že štiri leta.