Teorije zarote

VIDEO: Šokantne trditve - Tošeta Proeskega so ubili, tukaj so dokazi!

R.T.
21. 3. 2017, 11.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Za javnost je spregovoril kontroverzni Jugoslav Pertušić, nekdanji vohun in eden od obtoženih za načrtovanje atentata na Slobodana Miloševića.

Arhiv Svet24
Toše, ki je sedel na sovoznikovem sedežu, je v trenutku nesreče spal.

Odkar je priljubljeni pevec Toše Proeski v avtomobilski nesreči tragično izgubil življenje, se je pojavilo že veliko teorij zarote, ki vse po vrsti pravijo, da je resnica o tisti usodni noči ostala prikrita.

Jugoslav Pertušić je med gostovanjem na eni od makedonskih oddaj ponovno odprl vprašanje, zakaj ni mogoče, da je bila smrt zvezdnika nesreča. Pravi, da je bila hitrosti vozila tako velika, trk s tovornjakom pa tako močan, da je nemogoče, da se pri tem ne bi huje poškodovala tudi voznik in potnica na zadnjem sedežu. »Za to ne obstaja niti teoretična možnost,« dodaja, čeprav priznava, da je terensko vozilo Touareg precej robustno. Dejal je še, da bi se morale sprožiti zračne blazine in da je šlo za umor, ni pa želel razpravljati o tem, kako so ga izvedli.

Petrušić je srbsko-francoski tajni agent in pripadnik francoske vojaške obveščevalne službe DRM, pripadnik francoske tujske legije, eden glavnih organizatorjev protiobveščevalnih operacij med vojno v nekdanji Jugoslaviji ter eden od obtoženih za organizacijo in načrtovanje atentata na Slobodana Miloševića, navaja portal Avaz.