Zabava

Slovita pevka spregovorila o "zakleti avtocesti", kjer je življenje izgubil Toše Proeski

J.P.
24. 2. 2015, 10.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

»Ne vem, kaj je narobe s to določeno potjo, a nekaj je gotovo na delu. Prikazal se mi je križ in bolj ko razmišljam o tem, bolj se mi zdi, da je šlo za božje znamenje,« je dejala Hanka Paldum.

Arhiv Svet24
Hanka Paldum

Bosanska pevka Hanka Paldum (58) je bila prejšnji teden udeležena v prometni nesreči na avtocesti proti hrvaški prestolnici, v kateri pa k sreči ni utrpela nobene poškodbe, četudi je bil njen avtomobil popolnoma izmaličen.

Arhiv Svet24

Arhiv Svet24

Arhiv Svet24

Arhiv Svet24

Žrtve istega avtocestnega odseka.

»Ne vem, zakaj sem trčila v varovalno ograjo. Nisem iskala radijske postaje niti nisem brskala po stvareh na sovoznikovem sedežu, temveč sem bila popolnoma osredotočena na vožnjo. Dokler mi ni padla koncentracija – moj avtomobil je nenadoma trčil v levo varovalno ograjo, zatem v desno, nato pa se dvakrat zavrtel,« je o svoji izkušnji povedala pevka.

Nesreča se je zgodila na avtocesti A3 v bližini mesta Ivanić-grada.

Hanka je bila na poti v Zagreb, kjer je mora razčisti še zadnje podrobnosti v zvezi z njenim nastopom, napovedanim za začetek meseca aprila.

»Hvala Bogu, da me je varoval. Ne morem verjeti, da sem trčila na tej zakleti avtocesti, kjer so jo skupili številni moji kolegi: Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski in Dolores Lambaša. Ne vem, kaj je narobe s to določeno potjo, a nekaj je gotovo na delu. Prikazal se mi je križ in bolj ko razmišljam o tem, bolj se mi zdi, da je šlo za božje znamenje,« se spominja Henka.

»Nisem vozila hitro in bila sem privezana. Ko sem izstopila iz razbitega avtomobila, je nemudoma pristopil moški in me vprašal, če potrebujem pomoč. Kakšno pomoč neki – zdelo se mi je, kot da sem izstopila iz parkiranega vozile in ne iz razbitine,« je še dejala pevka.