Orgije z mladoletnicami

Kimove enote za zabave

R.T.
29. 4. 2016, 15.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Severnokorejski državni uradniki, na čelu s predsednikom Kim Jong-unom, organizirano prirejajo orgije z najstnicami, med njimi so nekatere stare le 13 let.

Arhiv
Kim Jong Un

Izbrana dekleta morajo najprej opraviti zdravniški pregled, da ugotovijo, če so še device. V primeru, da so še nedotaknjene najstnice lahko postanejo del tako imenovane »enote za zabavo«. Če se izkažejo, lahko kasneje pridobijo tudi naziv »zabavljačic za odrasle«.

Kot piše britanski Express, ki se sklicuje na južnokorejske medije, po dekleta hodijo v šolevojaki. Odvedejo jih z grožnjo, da tega ne smejo povedati svojim družinam.

Takšno enoto za zabavo je imel že tudi Kim Kong-il, vendar so jo razpustili po njegovi smrti leta 2011. Njegov sin Kim Jong-un hoče zdaj ustanoviti svojo lastno enoto. Njegovi pribočniki se po šolah razgledujejo po visokih in lepih mladenkah, ki bi hotele trenirati v hotelu v Pjongjangu.

Kot v časih njegovega očeta, bodo tudi ta dekleta verjetno prisilili v poroke z osebnimi varnostniki politikov in drugih zaslužnih kadrov v vladnih službah. Še pred tem pa bodo morale sodelovati v zabavah v Jong-unovi rezidenci, kjer ne manjka alkohola, seksa in ekstravagantnih jedi.

Zabave se običajno začnejo s hrano in pijačo, nadaljujejo s plesom, končajo pa z erotičnimi igricami, je v svojih spominih napisal Lee Il-Nam, nečak Kim Jong-ila.

Prebežnik Jang Jin-Sung je lani povedal, da so bila najbolj privlačna dekleta poznana tudi kot dekleta iz »sektorja pet«.

Profimedia
Najbolj privlačna dekleta so bila poznana tudi kot dekleta iz »sektorja pet«.