Dobrodelnost

FOTO: Z roko v roki s tekom in licitacijami

Zoran Franc
14. 9. 2016, 11.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Dobra volja in dobrodelnost sta bili glavni vrednoti minule sobote, ko smo zbirali sredstva za 41 družin otrok s posebnimi potrebami. Akcija pa še ni končana, saj se bodo sredstva zbirala vse do 1. decembra.

m24
Za varovanje naših tekačev je poskrbelo podjetje Valina.

Veselje in sreča, ki sijeta iz mladih oči in src, polnih upanja, sta nam v soboto ponovno pokazala, da delamo prav in dobro. Tekli smo in se sprehajali z namenom pomagati in stkati lepši jutri. Sredstva, ki jih še vedno lahko prispevate za lepši jutri 41 družin otrok s posebnimi potrebami, lahko nakažete s poslanim SMS KROG5 na 1919. Družinam smo že namenili celoten izkupiček prijavnin in donacij, za dodatna sredstva pa smo poskrbeli z licitacijo podpisanih dresov naših športnikov.

 Izkazalo se je, da dobrota med Slovenci ne pozna meja. 

Licitacija dresov več kot uspešna

Podpisani dres izvrstnega nogometnega vratarja Jana Oblaka je oče za 170 evrov kupil hčeri, ki tudi sama trenira nogomet, podpisani dres slovenske košarkarske reprezentance je Halid Duraković kupil za 110 evrov, Bojan Podjaveršek pa je za podpisani dres Aljaža Cotmana iz NK Maribor ponudil 60 evrov. Prodali smo tudi oba dresa NK Olimpija – Domen Kralj je podpisani dres Blessinga Elekeja kupil za 95 evrov, Kristina Hafner pa je za dres Etiena Velikonje odštela 30 evrov. Hvala vsem, ki pomagate in želite družinam omogočiti lažji in lepši jutri ter se trudite skupaj z nami spremeniti svet v svet, za vse enak.