Dobrodelni dan

FOTO: Tartinijev trg prekipeval od dobre volje

Alesh Maatko
12. 9. 2016, 11.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Da gredo šport, dobrodelnost in glasba vedno z roko v roki, je pokazal Dobrodelni dan za družine otrok s posebnimi potrebami, ki se je zgodil v Piranu, kjer sta bili v ospredju dve stvari – dober namen in še boljša volja.

M24.si
Priljubljeni Čuki so navdušili s svojimi večnimi hiti in novimi skladbami.

Mare Vavpotič/M24.si
Dobrodelno prireditev je povezovala aktualovka Tanja Seme, na odru pa se ji je pridružil tudi Klemen Bunderla.

V svoji nekoliko drugačni vlogi, izven radijskega studia, se je na prečudovitem Tartinijevem trgu izkazala Tanja Seme, ki sicer v popoldanskih urah pozdravlja z Radia Aktual, najbolj poslušanega slovenskega radia.

A Tanja ni bila edina aktualovka, saj se ji je na odru pridružil zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas in priljubljeni voditelj na Radiu Aktual, Klemen Bunderla; ta je vodil prav posebno dražbo, kjer so licitirali športne drese naših vrhunskih športnikov. »Pozor – licitirate samo dres in nikakor ne osebe, ki dres nosi,« je v svojem značilnem smehu dejal Bunderla, ki je na oder prišel v dresu, ki so ga licitirali.

Ples in glasba

Mare Vavpotič/M24.si
Na dobrodelnem teku se je preizkusila tudi ekipa časnika Svet24, med njimi sta bila Gabrijel Toplak in Matic Munc.

Na velikem odru je bilo poskrbljeno tudi za ples in glasbo. Vse skupaj so že zjutraj ogrevali člani Ansambla Biseri. Na odru je zaplesalo 30 plesalk iz plesnih skupin WildWest Ljubljana, Kranj, Škofja Loka, Vodice, Radovljica in še nekaj plesalk plesnega kluba Country Freaks.

Med nastopom skupine Čuki, ki so znova navdušili s svojimi večnimi hiti, pa so zaplesali člani Plesnega mesta. Za konec je bila tu veseljaška skupina, ki jo na Notranjskem in Primorskem ter tudi širše po Sloveniji poznajo kot Ansambel Tik Tak. S svojimi dih jemajočimi vragolijami sta navdušila še Filip Kržišnik in Blaž Slanič, ki sta znana pod imenom F & B Acrobatics.