Škandal

Seks afera na občini: zavrnila veljaka, ostala brez službe

R.T.
14. 9. 2016, 09.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zdaj že nekdanja občinska delavka trdi, da je bila odpuščena, ker je odklonila spolne odnose z mestnim veljakom.

Jelena Radojković je ostala brez službe.

Jelena Radojković trdi, da je tako dolgo zavračala nespodobna povabila Gorana Jeremijića, predsednika občinskega odbora SNS (Srbska napredna stranka) in podžupana občine Svrljig, kjer je bila zaposlena, dokler ni ostala brez službe. On se zagovarja, da gre za brezsramno laž in da bo pravico poiskal na sodišču.

Obupal po dveh letih

Kot je povedala za srbske medije, je več kot dve leti delala na projektih nepovratnih sredstev, županja te občine v Srbiji Jelena Trifunović pa da je bila zadovoljna z njenim delom. Dokler ji ni Jeremijić, tako Radojkovićeva, zaukazal, da s 7. septembrom z njo prekine delovno razmerje, saj da je po dveh letih izseljevanja in mobinga, da bi jo spravil v posteljo, obupal. Dejal naj bi celo, da je njeni projekti ne zanimajo in da če bo potreboval človeka zanje, ga bo preprosto poiskal.

Že s prvim dnem je razumela, kam pes moli taco. »Kaj hitro sem ugotovila, da vsa darila, kosila in večerje, ki sem jih plača, ne bodo dovolj in da pričakuje več. Jeremijić, ki je neporočen, je z menoj sestankoval kar v svojem stanovanju,« je povedala. Ko ga je zavrnila, je bil užaljen. Okrog novega leta je od nje menda zahteval, da ga spremlja na zabavo in da bo njene usluge potreboval tudi 8. marca. Sporekla sta se. Po tistem naj bi županji naročil, da naj se je znebi.

Dve leti ga je prenašala, ker je mati dveh otrok in je kot samohranilka potrebovala plačo.

Izmišljotine

Jeremijić obtožbe zanika.

»To so izmišljotine, ker je izgubila službo,« je dejal in dodal, da so po novih volitvah preprosto predlagali drugega kandidata in da je županja tista, ki jih izbira, stranka kandidate zgolj predlaga.