Astro

Horoskop za četrtek, 8. februarja

W.Y.
8. 2. 2018, 06.51
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - V današnjem dnevu vas bo preplavila negotovost, saj se bo nekdo obnašal do vas čisto drugače kot običajno. Umirite se in se sprostite ter verjemite, da se bo vse skupaj kmalu rešilo.

BIK - Vaš optimizem je upravičen, saj ste določene zadeve izpeljali tako kot je potrebno. Privlači vas le še možnost, da bi se lahko z ljubljeno osebo popolnoma sprostili.

DVOJČKA - Danes boste vsem na razpolago, še posebej prijateljem, ki se sami ne znajdejo najbolje. Morali bi biti ponosni nase, ne nervozni, saj vas kar naprej nekdo hvali in išče.

RAK - Nepričakovan klic vas lahko dopoldne iztiri. Zopet boste preveč navezani na stare navade, kar vas ne bo nikakor pripeljalo k napredku. S takšnim načinom ne morete rešiti ničesar.

LEV - Zelo učinkoviti boste, potem pa vas bo med delom zgrabila želja po ležernosti in vse skupaj bo napredovalo počasneje. Na finančnem področju boste danes deležni manjših zastojev.

DEVICA - Nekoga ne morete pozabiti, saj je pustil velik pečat na vašem čustvenem področju. Nekaj analiziranja vam sicer ne škodi, vendar nikar ne pretiravajte, raje se prepustite.

TEHTNICA - Radi bi ohranili svojo samostojnost, še posebej zato, ker ste prepričani, da so vaši koraki pravi. Le od vas bo odvisno, kako se boste postavili in kaj boste dejansko dosegli.

ŠKORPIJON - Danes se raje odločite za ustvarjalnost, ki dovoljuje odstopanja in kreativnost, ki je premorete ogromno. Tehten razmislek o velikih odločitvah bo danes še kako dobrodošel.

STRELEC - Sprejmite priložnost, ki se vam bo ponudila danes. Sigurno boste najbolj učinkoviti, če se boste povezali z ljudmi, ki imajo precej raznolika ozadja in mnenja.

KOZOROG - Danes boste nekoliko zmedeni, toda krivdo boste pripisovali drugim. Spoprimite se vsaj z napako, ki je očitna in vam lahko na delovnem mestu prinese vrsto težav.

VODNAR - Danes boste še bolj kot običajno strastni na čustvenem področju, zato pazite, da ne boste celo preveč direktni pri izražanju želja. Več nežnosti in romantike, bi bilo dobrodošle.

RIBI - Danes se boste poskušali prilagoditi nekomu, ki vam sicer veliko pomeni, a to ne bo popolnoma zadovoljilo vaših pričakovanj. Ostanite raje zvesti sami sebi in zaupajte tistim, ki jih res dobro poznate.