Astro

Horoskop za sredo, 7. februarja

W.Y.
7. 2. 2018, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Vsi bodo dobro organizirani, medtem ko vi ne znate narediti prave poteze v smeri, da izboljšate svojo ljubezensko situacijo. Osebnega vprašanja ne morete rešiti tako hitro.

BIK - Dan se bo razvijal v najboljši možni opciji, zato obdržite nasmešek na obrazu. Dobro veste, da se ob kavi s prijateljem lahko dogovorite veliko pomembnih stvari.

DVOJČKA - V dopoldanskih urah boste v svoji notranjosti občutili nemir in živčnost. Bodite potrpežljivi in se ukvarjajte z zadevami, ki vas pomirjajo ali pa vas vsaj ne razjezijo.

RAK - Preveč govorite o sebi in zato se vam ves čas dogaja, da preprosto ne slišite drugih. Nimate dovolj časa, da bi nekoga prepričali o svojih smernicah, ki so odlično začrtane.

LEV - Danes ne bo na vidiku nobenih revolucionarnih sprememb, saj se boste spotikali ob težave, ki se trenutno morda zdijo pomembne, a jih bo nujno čim prej pripeljati h koncu.

DEVICA - Današnji dan bo sprožil nekaj nemira, ki se bo odrazil na čustvenem področju. Na splošno bo čas nadvse primeren za upravljanje finančnih zadev.

TEHTNICA - Bodite ponosni na svoje rezultate. Zahvalite se zvezdam, da vam ne gre tako slabo kot nekaterim. Nekaj modrih besed bo preprečilo nemogoča pričakovanja.

ŠKORPIJON - Ljubezenske zvezde so vam trenutno izredno naklonjene. Težavno je le to, da se nočete odpovedati niti eni priložnosti, ki se ponuja in zato bo odločitev dokaj zapletena.

STRELEC - Nemiru se danes skorajda ne boste mogli izmuzniti. Zanj bo po vsej verjetnosti odgovorno stanje v službi, vendar boste kljub temu podlegli vplivu. Več smeha vas čaka proti večeru.

KOZOROG - Ne pokvarite si razpoloženja in poskusite ustvariti razmere, v katerih se boste boljše počutili. Veliko je odvisno od vaše dobre volje, zato se potrudite, da odvržete nezadovoljstvo.

VODNAR - Težko bo zadržati tisto, kar čutite do nekoga, ki vam ljubezni ne vrača. Popoldne prinaša boljše razpoloženje in željo po raznih razigranih dogodivščinah.

RIBI - Nenehno si dopovedujete, da boste določene zadeve spremenili in začeli živeti drugače. Tudi danes žal ne bo dovolj časa, raje se boste predajali romantičnim mislim in sanjarjenju v dvoje.