Astro

Horoskop za torek, 6. februarja

W.Y.
6. 2. 2018, 07.00
Posodobljeno: 6. 2. 2018, 07.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes boste še bolj kot običajno stali na realnih tleh in nihče vas ne bo mogel odtrgati od tam. Ker boste realni pri postavljanju ciljev, se lahko nadejate velikega uspeha.

BIK - Čeprav ste v odlični formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet, saj bi vas lahko napačno ocenili. Zaradi obilice dela boste precej odsotni, a vseeno se potrudite tudi za partnerja.

DVOJČKA - Za vaše mirne in sočutne misli bo sebična in aktivna energija današnjega dne precej velik izziv. Nastopite pogumno, gre za kratkotrajni vpliv, s katerim se boste prebili do naslednje točke.

RAK - Imate več novih zamisli, kljub temu bo morda težavno le to, da se ne morete odločiti tako hitro, kot bi se želeli. Kljub temu vas spremljajo srečne okoliščine, saj se bo že zjutraj vse skupaj spontano razvilo.

LEV - Na današnji dan bo nemir, ki bo prisoten rahlo pretresel vaše misli in občutke. Ne pustite se zmesti, da ne boste po nepotrebnem povzročali težav, še posebej tam, kjer to ni potrebno.

DEVICA - Najbolje bi bilo, da bi odvečno energijo sprostili s športom. Tako boste naredili nekaj dobrega za telo, obenem pa se boste še sprostili. Vzemite s sabo partnerja ali dobrega prijatelja.

TEHTNICA - Slabe volje je konec. Morda vas bo mikalo, da bi ostali in se pridružili pogovorom, ki bodo potekali, vendar bo bolje, da se posvetite svojim obveznostim.

ŠKORPIJON - Imate veliko energije, toda tokrat bi jo morali pravilno razporediti, sicer boste začeli pretiravati, še posebej pri delu, ki pa od vas zahteva natančnost in odlično motivacijo.

STRELEC - Uspelo vam bo zgladiti odnos, za katerega niste verjeli, da je to sploh še možno. Izkazalo se bo, da ste se pravilno odločili, še posebej zato, ker ste toliko časa čakali.

KOZOROG - Prijazni in ustrežljivi boste danes, ampak okoli vas bo več napetosti, odzivali se boste hitreje in bolj prodorno. Če se odprete nekomu, ki mu zaupate, si s tem ne boste povzročili škode.

VODNAR - Osebe, ki le veliko govorijo in ne storijo prav ničesar vam niso ravno najbolj pri srcu. Ostanite previdni, posebno če vas na poslovnem področju čaka gora obremenitev.

RIBI - Danes bo končno spodbudna, hitra in topla energija, podpirala vašo aktivnost, dinamiko in voljo. Ne glede na to, kakšni bodo izzivi, se boste z njimi soočili na pogumen in tekmovalen način.