Astro

Horoskop za ponedeljek, 5. februarja

W.Y.
5. 2. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Ne ukvarjajte se z zamerami ki so že za vami, saj bi jih le še poglobili. Raje se posvetite vsem tistim, ki jih imate radi in vam stojijo ob strani, saj se boste v njihovi družbi odlično počutili.

BIK - V današnjem dnevu se vam bo vse zazdelo lažje, saj ste končno pomirjeni in sigurni, da se je pomembna zadeva, za katero ste se trudili, tokrat rešila v za vas pravi smeri.

DVOJČKA - Na voljo boste imeli več možnosti, da se izborite za tisto, kar vam pripada. V ljubezni vas bo rešila predvsem iskrenost, posebno z osebo, ki ima zelo dobro energijo.

RAK - Največ nezadovoljstva vas danes čaka na čustvenem področju, saj niste čisto prepričani vase in v svoje želje. Poleg tega se nikakor ne boste mogli uskladiti s svojim partnerjem.

LEV - Na čustvenem področju vas mučijo scenariji, ki ste si jih sami postavili, čeprav je vse skupaj zelo obremenjujoče za vas. V večernih urah boste začutili pritisk, saj se boste morali na hitro odločiti.

DEVICA - Danes niste dovolj močni in odločni. Preveč se oklepate nečesa, kar ste si zastavili že pred časom. Končno je napočil trenutek, da vzamete zadeve v svoje roke in zmagate.

TEHTNICA - Brezglavo reagiranje bo nosilo težave v poslovne odnose. Z nekaj potrpljenja in prilagodljivosti se boste končno premaknili naprej in poskrbeli za svoje želje.

ŠKORPIJON - Nekomu boste namignili, da vidite zanj boljšo pot oziroma rešitev. Pazite le, če je ta oseba občutljiva, saj vam lahko v tem primeru zameri. V večernih urah boste zadovoljni.

STRELEC - Danes boste nemotivirani za obveznosti, saj boste nenehno razmišljali le o čustvih in ljubezenskih priložnostih. Vse kar je pomembno vam bo odveč, kar bo sprožilo nekaj nezadovoljstva pri sodelavcih.

KOZOROG - Lahko računate na boljše priložnosti, tudi v trenutku, ko se boste ustavili, da bi temeljito razmislili o vsem skupaj. V večernih urah prehajate v strastne in intenzivne energije.

VODNAR - Ne glede na težavnost določene situacije, ne boste pripravljeni odnehati, saj so vaši načrti odlično zastavljeni. Storili boste nekaj, kar vaši ljubljeni osebi ali prijatelju ne bo najbolj všeč.

RIBI - Začetek delovnega dne bo naporen, toda kljub temu zanimiv. Ne zapirajte se vase, ker vas zunaj čaka prava družba, od katere boste slišali veliko vznemirljivega.