VIKEND DOŽIVETIJ – Sprostite telo in napolnite dušo

Se ne spomnite, kdaj ste si nazadnje vzeli čas samo zase?

Zdaj je čas, da to spremenite!

V idiličnem objemu neokrnjene narave se prepustite razvajanju storitev hotela Špik, ki ga bodo pospremile delavnice in predavanja strokovnjakov z različnih področij zdravja, osebnostne rasti in dobrega počutja.

Kdaj?

15. do 17. oktober 2021

Kje?

Hotel Špik****, Kranjska Gora

Cena:

199 €/osebo

* možnost koriščenja turističnih bonov 2020

Več informacij na andreja@vikend-dozivetij.si.

Program

Poleg sproščanja v objemu čudovite narave ter razvajanja v wellness programu hotela Špik bo poskrbljeno za pester program v družbi znanih obrazov iz sveta dobrega počutja.

Petek

Predavanje
Rebeka Dremelj
Moja življenska zmaga
Meditacija
Urban Urbanc
Meditacija luči in ljubezni

Sobota

Jutranja vadba
Petra Parovel
Trebuh in zadnjica
Predavanje
Petra Parovel
Se moram res vsemu odreči
Delavnica
Sašo Šketa
Maestro kulinarično doživetje
Predavanje
Urban Urbanc
Moški in ženske ljubimo drugače

Nedelja

Jutranja vadba
Monika Pekošak
Jutranja joga
Predavanje
Petra Počkaj Rosa
Miti in resnice o uporabi eteričnih olj

Vikend doživetij. Sprostite telo in napolnite dušo.

Prijavi se

Predavatelji

Petra Parovel

Petra Parovel je diplomirana kineziologinja, ki je zadnjih 11 let namenila raziskovanju fitnesa in vsega povezanega z zdravim ter fit načinom življenja. Čeprav nikoli prej ni bila športnica, je s prvim treningom začutila tako močno ljubezen do tega področja, da se je odločila podati na pot osebnega in spletnega trenerstva, danes pa se lahko pohvali tudi z vedno bolj uspešno znamko SWY. Na družbenih omrežjih ji sledi več kot 64.000 fantov in deklet, s katerimi deli nasvete za zdrav življenjski slog in brez zadržkov razkriva resnično plat svoje zgodbe in poti.

Rebeka Dremelj

Ustanoviteljica spletnega mesta za ženske Nepremagljiva.si je priznana slovenska pevka, voditeljica in podjetnica. na samostojno poslovno pot se je podala, ko je leta 2001 snela lepotno krono. Od takrat je imela svojo blagovno znamko spodnjega perila Rebeka’s Dream, posnela je 8 studijskih albumov, nastopala po vseh državah bivše Jugoslavije, igrala v dveh filmih, na Eurosongu je zastopala Slovenijo, dvakrat je pela na Havajih in se podpisala pod tri megauspešne parfumske vonje MySpirit by Rebeka. Vmes je zbolela za rakom, ga premagala in začela pisati blog Nepremagljiva, s katerim je motivirala že čez 100.000 bralk.

Urban Urbanc

Je avtor, predavatelj in svetovalec za avtentičen način življenja ter za medsebojne odnose. Predvsem pa je nekdo, ki je trdno odločen, da vam pokaže kako lepo je lahko življenje, če si ga dovolimo ljubiti. Na svojih delavnicah, predavanjih ter preko spletnih programov ponuja edinstven pristop pri razvijanju ter izboljševanju višjih principov med človekovim fizičnim, mentalnim, čustvenim in duhovnim ravnovesjem.

Sašo Šketa

Sašo Šketa je ljubiteljski kuhar in neutrudni gurman. Izdal je že tri kuharske knjige, letos pa na police prihajata kar dve novi! Je lastnik in urednik kulinaričnega spletnega portala SKETA.si in bivši tekmovalec resničnostnega šova MasterChef Slovenija. Zadnja tri leta intenzivno ustvarja v svojem studiu, kjer nastajajo vrhunski recepti v video in foto obliki, tako zase, kot za številne druge naročnike. Samo lani je posnel več 200 video receptov. Njegova misija je širiti ljubezen do kuhanja. Hrana nas povezuje in nam nudi prostor, kjer lahko ustvarjamo brez meja.

Monika Pekošak

Monika je o sebi povedala: »Sem učiteljica joge, bioterapevtka, poslovna ženska in mama. Na svoji poti spoznavam drugačne principe življenja. Ljubim življenje, ki ga nenehno raziskujem. Podpirajo me modrosti joge, meditacije in bioterapije. Strmim k temu, da je moje življenje polno, ustvarjalno, radostno, zanimivo in hkrati uravnoteženo. Obožujem naravo, sem opazovalka le te in poskušam naravne ritme čim bolj prenesti v svoje delovanje. Moj navdih je življenje samo, iz katerega se največ in najbolje učim.«

Petra Počkaj Rosa

Petra je certificirana aromaterapevtka in univ. dipl. biologinja ter članica skupine Aromabeep. Dolgoletno poslovno kariero v farmaciji je obesila na klin in se posvetila naravnemu načinu življenja. Poslanstvo je našla v izobraževanju ljudi o tem, kako si lahko ob različnih težavah pomagajo na naraven način. Svoje znanje je izpopolnila v uradnem izobraževanju NPK , kjer je postala uradna certificirana terapevtka. S kolegicami, aromaterapevtkami so zasnovale skupino Aromabeep - nekakšno aroma skupnost, v kateri izobražujejo o varni rabi aromaterapije!

Vikend doživetij. Sprostite telo in napolnite dušo.

Prijavi se

Lokacija

Vikend doživetij se bo odvil v hotelu Špik

Hotel Špik se nahaja v zavetju Špikove gorske skupine, v mali vasici Gozd Martuljek, le 7 km od Kranjske Gore. Očaral vas bo z gorskim okoljem, lepotami narave in pečatom alpske tradicije. Vrhunsko arhitekturno oblikovanje hotelske stavbe celostno prispeva k resnično nepozabnemu doživetju v zavetju Julijskih Alp.

Bivali bostev sodobnih sobah s štirimi zvezdicami, katerih pristni in skrbno izbrani materiali v prostor vnašajo toplino in prijaznost ter goste presenečajo z visokim nivojem udobja in estetskega izgleda.

Vse sobe so klimatizirane in imajo kopalnico (tuš ali kad), fen, LCD TV s shemo mednarodnih kanalov, telefon, sef, mini bar ter balkon.

Za popoldansko sprostitev je gostom na razpolago Svet vode Špik, s tremi bazeni in 250 m2 vodne površine ter wellness centrom, ki nudi širok spekter alpskih masaž in lepotnih tretmajev. V svetu Savn pa so gostom na voljo turška, finska in zeliščna savna, idealno mesto sprostitve po športnem dnevu v neokrnjeni naravi.

Med posebnosti hotela sodi tudi Alpski wellness s petimi tematskimi sobami, ki s pomočjo alternativnih metod barve, zvoka, arome, toplote, Kneippove kure, kisikove terapije, infra rdeče savne ustvarijo harmonijo v telesu.

Hotel Špik logotip Maestro logotip Vinska klet Metlika logotip Revija Bodi zdrava logotip Media24 logotip

Novice po tvoji meri!

Izberi rubrike, ki te zanimajo in se prijavi na najboljši izbor dnevnih novic.

Hvala za prijavo

Na vaš e-naslov smo poslali e-pošto s katero potrdite resničnost vpisanih podatkov.

Izberite rubriko, ki vas zanima
Prislo je do napake. Preverite vpisane podatke.