Televizija

RTV Slovenija umaknila oddajo Poglej in zadeni

A. M.
5. 1. 2024, 17.08
Posodobljeno: 5. 1. 2024, 17.30
Deli članek:

Vzrok je menda tehnične narave!

Mediaspeed
Stojan Auer

Na TV Slovenija 1 bo v petek, 5. januarja 2024 ob 20.00 namesto drugega dela oddaje Poglej in zadeni predvajan koncert Naj sveti zvezda v noč svetleje: ansambel Saša Avsenika s pevci popularne glasbe. Vsaj tako so tik pred zdajci sporočili z nacionalne televizije!

Mediaspeed
Nastopila je tudi Severina.

So res tehnične težave?

In kaj je vzrok? "Na sporedu TV SLO 1 nocoj ne bomo predvajali oddaje Poglej in zadeni, drugi del, zaradi tehnične neustreznosti nekaterih arhivskih posnetkov, iz katerih je oddaja pretežno sestavljena. Tehnične službe TV Slovenija bodo pomanjkljivosti poskušale odpraviti, če bo oddaja primerna za predvajanje, jo bomo v spored umestili v prihodnje. Namesto oddaje Poglej in zadeni, drugi del, bomo danes ob 20.00 na TV SLO 1 predvajali koncert Naj sveti zvezda v noč svetleje: ansambel Saša Avsenika s pevci popularne glasbe," so sporočili iz RTV Slovenija.

Mediaspeed
Alfi Nipič v oddaji Poglej in zadeni 2024.

Ugibanja o tem, kaj je vzrok nepredvajanja 2. dela oddaje Poglej in zadeni so različna. Namreč že po predvajanju prvega dela oddaje Poglej in zadeni so družbena omrežja ponorela. Mnenja gledalcev so bila še kako deljenja, predvsem pa je številne zmotil neprimeren oziroma slab zvok ter očitno prepevanje sodelujočih glasbenikov na 'playback' ...