Televizija

Tu je Pasja sreča s Tanjo Kocman

A. M.
18. 11. 2023, 12.45
Posodobljeno: 18. 11. 2023, 12.55
Deli članek:

Ljubezen do naših štirinožnih prijateljev je začutiti tudi v oddaji Pasja sreča.

Pixabay
Na Planetu lahko spremljamo Pasjo srečo.

Oddajo vodi Tanja Kocman, spremljate pa jo lahko vsako soboto ob 16.25 na Planetu. In kaj prinaša oddaja, ki bo na sporedu 18. novembra?

Tokrat bomo spoznali prvo slovensko kuhano hrano za pse. Kuhar, ki jo pripravlja, jo brez težav tudi poskusi, saj je skuhana iz prvovrstnih sestavin. Voditeljica oddaje Pasja sreča Tanja Kocman je obiskala podjetje, ki pripravlja sveže kuhane obroke za pasje kosmatince. Gre za prvo slovensko kuhano hrano za pse. Ali si jo bo upala poskusiti tudi Tanja, pa preverite že to soboto na Planetu.

Planet TV
Pasja sreča s Tanjo Kocman.

Pasja sreča je oddaja, v kateri bodo gledalci spoznali pogum štirinožnih junakov in njihovo povezanost s svojimi posvojitelji. Se sprašujete ali je pasja sreča večja za kužka, ki ga je posvojil človek ali je človek z kužkom dobil svojo pasjo srečo? Odgovor boste spoznali v seriji oddaj o srečno posvojenih kužkih. Ob sobotah na Planetu.

Voditeljica oddaje Pasja sreča je Tanja Kocman, ki pravi, da obožuje pse že od nekdaj, zaupala pa nam je tudi, kako je bilo na snemanju. »Najbolj zanimivo je bilo, da je veliko skrbnikov kužkov povedalo, da pa je njihov kuža divjak ali pa, da kje ne bo želel sodelovati. A dejansko so vsi psi, ko so se vklopile kamere, bili pravi angelčki. Kot da vedo, da jih snemamo in da se morajo pokazat v najboljši luči. Sicer je pa bilo vmes marsikaj zanimivega, ker je snemanje s psi res izjemna izkušnja. Bom pa iskreno povedala, da je bilo z njimi manj zapletov kot pa na kakšnem preteklem snemanju z ljudmi.«