Televizija

Luna prihaja v Slovenijo!

D. F.
1. 3. 2018, 03.00
Deli članek:

Junaki serije Jaz sem Luna prihajajo na naše male zaslone z drugo sezono, aprila pa s pevsko-kotalkarskim šovom tudi v živo na obisk v Slovenijo.

Žive barve, kotalke, petje in ples – to so štiri osnovne stvari, ki so zaznamovale zgodbo argentinske mladinske telenovele Jaz sem Luna (Soy Luna), ki je v preteklem letu zasvojila slovenske najstnike. Zdaj se priljubljena Luna z drugo sezono 5. marca vrača na naše televizijske zaslone, aprila pa bomo zvezdnike serije lahko videli v živo: prihajajo namreč na koncert v Stožice!

Pri rosnih 17 letih je glavna igralka serije Jaz sem Luna, Karol Sevilla, postala vzornica na tisoče najstnicam po vsem svetu. Toda kljub temu, da jo je vloga Lune popeljala med zvezde svetovnega kova, se sama ne počuti nič kaj zvezdniško. »Ne morem reči, da sem slavna, ker, odkrito povedano, sploh nimam časa uživati v rezultatih svojega dela. Zelo rada spoznavam in se družim s svojimi oboževalci po vsem svetu in preseneča me, da se nad nami navdušujejo ljudje, ki sploh ne govorijo špansko. Na samem začetku, ko je serija z vsakim dnem pridobivala več gledalcev in smo imeli organizirana prva srečanja z oboževalci, sem bila presenečena, ko so se k meni zatekala dekleta, me objemala in planila v jok ...«

Več o Luni preberite v novi številki revije Vklop!