Televizija

Iskrice so preskočile!

B. P.
26. 4. 2017, 03.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Hiphoper Denis Porčič - Chorchyp in plesalka Martina Plohl, ki nas navdušujeta v oddaji Zvezde plešejo, priznata, da je med njima preskočila iskrica ...

Denis, predstavljeni ste bili kot prvi zvezdniški tekmovalec v Zvezdah plešejo. Kako so vas prepričali za sodelovanje v oddaji?

Denis: Najprej sem rekel ne. Potem pa sem malo razmišljal in ugotovil, da je lahko to samo nekaj dobrega. Da grem iz cone udobja. Ker se zadnje čase veliko ukvarjam z duhovnostjo, s samim sabo, mi to predstavlja neke vrste osebnostno rast. Odločil sem se preizkusiti in potem mi je postalo všeč. Še posebej, ker določene stvari res hitro dojemam. Največ me je naučila Martina. Dala mi je več trdnosti. Jaz sem namreč do svojih borcev na treningih preveč mehek in popustljiv. Martina pa me je naučila, da je treba biti bolj strog.

Martina, kakšen je bil vaš prvi vtis o Denisu?

Martina: Iskreno povedano, ko sem izvedela, da bom plesala z njim, me je skoraj zadela kap. (smeh) Pomislila sem, da sem dobila najbolj trdega in negibljivega plesalca z največjimi mišicami. Potem pa sem se raje osredotočila na njegove prednosti, ne slabosti. Ugotovila sem, da je zelo »raztegljiv«, kar ni isto kot gibljiv. Gibljivosti nima, zato sva morala to natrenirati, ima pa mehkobo in občutek v rokah ter zelo kompaktno in močno telo, kar je pri plesalcih zelo pomembno. Zna se premikati po prostoru in ima ogromno kondicije.

Celoten članek preberite v novi številki revije Vklop!