Glasba

Joker Out - Pogodba, ki jih bo izstrelila med svetovne zvezde?

7. 11. 2023, 13.11
Posodobljeno: 7. 11. 2023, 14.19
Deli članek:

Skupina Joker Out sedaj piše mednarodno zgodbo uspeha. V luči svojega največjega solo nastopa v Stožicah je skupina podpisala pogodbo z ugledno booking agencijo Wasserman.

Vita Orehek
Joker Out v Beogradu

Ta globalno priznana agencija, ustanovljena leta 2002, zastopa svetovno znane umetnike kot so Ed Sheeran, Coldplay in Billie Eilish, ter je aktivna v kar 32 državah.

Pomemben mejnik na poti skupine je bila tudi podelitev zlate plošče za singel "Carpe Diem". Ta singel je na Finskem dosegel več kot 2 milijona predvajanj, skupno pa šteje preko 40 milijonov poslušanj po vsem svetu.

Priznanje je skupini podelila Virgin Music Group v sodelovanju z IFPI Finland na novinarski konferenci v Beogradu, 3. novembra.

Vita Orehek
Skupina Joker Out je podpisala pogodbo z mednarodno priznano booking agencijo Wasserman, znano po sodelovanju z vrhunskimi umetniki.

Generalni direktor Universal Music Group za Zahodni Balkan, Fabian Stilke, je ob tej priložnosti izrazil zadovoljstvo in potrdil, da jezik ni ovira za uspeh: "Zelo sem hvaležen, da je Virgin Music Group del družine Joker Out. Podelitev certificirane nagrade IFPI za "Carpe Diem" na Finskem je potrditev njihovega uspeha zunaj domačega trga."

Vita Orehek
Prejeli so zlato ploščo za singel "Carpe Diem", ki je na Finskem zabeležil več kot 2 milijona predvajanj in globalno več kot 40 milijonov poslušanj.

Naši fantje pa ne počivajo na lovorikah. Po uspešnih koncertih v oktobru, vključno z dvema nastopoma v Novem Sadu, gostovanjem na dvorcu Rakičan in razvnetim koncertom na Dunaju, so Joker Out navdušili tudi Beograd. Srbski glasbeni portal Headliner je koncert opisal kot "kot da jutri ne obstaja."

Vita Orehek
Uspešni oktobrski koncerti skupine vključujejo nastope v Novem sadu, na Dunaju in v Beogradu, kjer so prejeli izjemne kritike.

Obetajo se nadaljnji koncerti v Zagrebu, Varšavi, Vilni, Vroclavu, Pragi, Poznanu, Reki, Skopju, Münchnu, Haagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Celju, Mariboru in Novem mestu, s čimer skupina nadaljuje svojo razprodano turnejo.

Joker Out s svojim vztrajnim delom in neustavljivo energijo kažejo, da so prava atrakcija na evropski glasbeni sceni, pripravljeni na velike odre in še večje uspehe.

Vita Orehek
Skupina nadaljuje svojo razprodano evropsko turnejo, s koncerti načrtovanimi v mestih kot so Zagreb, Varšava, Vroclav, Praga, Skopje, München, Amsterdam, Madrid in Barcelona.

Vita Orehek
Joker Out v Beogradu

Vita Orehek
Podelitev zlate plošče je potrdila Universal Music Group, ki je izpostavila, da jezik ni ovira za mednarodni uspeh.

Vita Orehek
Joker Out v Beogradu