Glasba

Gadi uprizorili edinstvene olimpivske igre

Alesh Maatko
21. 10. 2023, 10.35
Posodobljeno: 21. 10. 2023, 11.24
Deli članek:

Na koncu so vsi skupaj dali za rundo!

Miki Pavlin
Glasbeniki so uprizorili Olimpivske igre.

Začetek oktobra je čas, ko je v teku Oktoberfest in ko se pričnejo prve študentske žurke. In kot kaže, bo na vseh teh zabavah odmevala tudi nova skladba Ko runda pade, ki so jo ustvarili Gadi skupaj s Poskočnimi. Omenjena polka je, kot pravijo glasbeniki, polna pozitivne energije in kliče po dobri družbi in nazdravljanju.

Za pesem Ko runda pade (pod katero se podpisujejo Martin Juhart, ki je ustvaril melodijo, Igor Pirkovič, ki je dodal besedilo, in Tadej Mihelič, ki je poskrbel za miks in mastering) so posneli zanimivo videozgodbo, saj so v njej uprizorili premierne olimpivske igre.

Miki Pavlin
Za pravo navijaško podporo so poskrbele bučne babice, katere so jim na primoč priskočile iz Društvo podeželskih žena Ribnica in TD Grmada.

Za videospot je poskrbel Miki Pavlin in ob ogledu poleg izjemno simpatičnih natakaric (Teja, Marjetka, Hana) vidite najbolj strogega sodnika olimpivskih iger, ki ga je odlično odigral Jaka Fon. Za pravo navijaško podporo pa so v Ribnici, kjer so vse skupaj posneli, poskrbele bučne babice, ki so jim na pomoč priskočile iz Društva podeželskih žena Ribnica in TD Grmada.