Film

Upokojeni hollywoodski zvezdniki

T. B.
15. 3. 2018, 03.00
Deli članek:

Predčasna upokojitev igralcev v Hollywoodu ni pogosta, a kar nekaj zvezdnikov se je poslovilo na višku: od Grete Garbo prek Cameron Diaz do Georgea Clooneyja.

Daniel Day-Lewis, trikratni oskarjevec, ki velja za enega od najboljših igralcev, je svet presenetil z napovedjo, da se poslavlja od igranja. Ni pa edini, ki je slovo od filma vzel veliko prej, kot bi pričakovali.

Manj opazno se je zgodilo izginotje 46-letne Cameron Diaz, ki se je v filmu, in sicer v Annie, nazadnje pojavila leta 2014, za zdaj pa ne načrtuje niti nobenih drugih filmov. Mediji so jo ujeli na dogodku njene igralske kolegice in gurujke življenjskega stila Gwyneth Paltrow, kjer jim je povedala: »Enostavno šla sem. Ne morem si več reči, kdo sem, s čimer se je težko soočiti. Čutila sem, da se moram spet sestaviti v celoto.« To pa ne pomeni, da je bila Cameron Diaz brez dela. V letih, odkar je poročena s pevcem skupine Good Charlotte Benjijem Maddenom, je izdala dve knjigi. Ena je priročnik o zdravem življenju in fitnesu The Body Book, druga pa knjiga o umetnosti in znanosti staranja The Longevity Book.

Ostale upokojene hollywoodske zvezdnike najdete v novi številki revije Vklop!