Film

Zvezdniško valentinovo

B. P.
15. 2. 2018, 03.00
Deli članek:

Na dan zaljubljenih smo poiskali nekaj najbolj srečnih zvezdniških parov, ki v zvezi vztrajajo dolga leta, in seveda preverili, kako jim to uspeva.

Justin Timberlake in Jessica Biel (11 let)
Letošnji glavni nastopajoči v polčasu na Super Bowlu, Justin Timberlake, je s svojo izbranko Jessico Biel v zvezi že 11 let, a sta imela vmes kljub vsemu nekaj težav, ki pa so ju, kot pravi, le še bolj zbližale. Leta 2011 sta se razšla za skoraj tri mesece, kar je bila očitno odlična poteza, saj sta vse od takrat nerazdružljiva. Jessica ni nikoli dvomila, da bosta skupaj. Kmalu po tem, ko sta postala par, je prijateljici v elektronski pošti napisala: »S tem moškim se bom poročila.« Leta 2012 se tudi zares sta, tri leta pozneje pa se jima je rodil sin Silas.

Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick (20 let)
Sarah Jessica Parker, ki je v seriji Seks v mestu upodabljala živahno Carrie Bradshaw, ki neprestano menja fante, v novi seriji Ločitev pa svežo ločenko, je v resničnem življenju daleč od obeh likov. Potem ko se je po sedmih letih razšla z igralcem Robertom Downeyjem Jr., se je leta 1997 poročila z igralcem Matthewom Broderickom, s katerim imata tri otroke in sta po 20 letih še vedno srečen par. Kako jima uspeva? Sarah Jessica pravi, da je skrivnost v zaupanju: »Pomembno je, da si z nekom, ki stoodstotno verjame vate. Če tega ni, nima pomena.« Poleg tega očitno pomaga tudi to, da ima fant smisel za humor, saj Sarah Jessica za Matthewa pravi, da je najduhovitejši moški, kar jih je srečala.

Še več že dolgo srečnih znanih parov najdete v novi številki revije Vklop!