Tuje

Romantični pobeg ob jezero Como

S.D.
21. 10. 2023, 12.14
Deli članek:

Jezero Como je priljubljena počitniška destinacija za zvezdniške pare. Pred kratkim sta tam dopustovala tudi smučarska šampionka in njen srčni izbranec.

Profimedia
Zaljubljenca sta uživala v vožnjah s čolnom po jezeru.

Za nekdanjo alpsko smučarko Lindsey Vonn je zgodnja jesen idealen čas za različne dejavnosti na prostem. Rada igra tenis, golf in se tu pa tam povzpne tudi na kakšen hrib. Med službenim potovanjem po Italiji, kot je zapisala na Instagramu, pa si je nekaj prostih uric vzela tudi zase in za svojega fanta Diega Osoria. Parček je užival v vožnji s čolnom po jezeru Como, se predajal toplemu jesenskemu soncu in si privoščil kosilo v eni od tamkajšnjih restavracij.

Čudovita narava je očitno pomirjevalno delovala na lepo smučarko, saj je bila videti popolnoma sproščena in zadovoljna v objemu svojega dragega. Lindsey in Diego, ki je sicer po poklicu igralec, bolj znan pa je kot uspešen podjetnik s tekilo, sta začela hoditi leta 2021, in sicer kmalu po tem, ko je lepotica preklicala zaroko s P. K. Subbanom. S kanadskim hokejistom je bila skupaj tri leta, še pred njim pa je bila nekaj let srečna v objemu golfista Tigerja Woodsa. Ima pa zdaj 39-letna športnica za seboj že tudi en ponesrečen zakon, in sicer z nekdanjim smučarskim tekačem Thomasom Vonnom.

Profimedia
Lindsey Vonn in Diego Osorio sta se nekaj dni mudila ob italijanskem jezeru Como.