Tuje

Bubbles gre od doma

S.D.
26. 8. 2023, 10.30
Deli članek:

Hollywoodska zvezdnica je s težkim srcem sprejela odločitev, da se bo poslovila od svojega psa.

Profimedia
Sofia Vergara in Joe Manganiello sta imela veliko veselja z njuno psičko Bubbles, ki je postala prava zvezda njunih objav na Instagramu.

Na veliko razočaranje mnogih se je pred dobrim mesecem dni končal eden najbolj harmoničnih zakonov v Hollywoodu med igralcema Sofio Vergara in Joejem Manganiellom. Zakon se je končal zelo elegantno, tako, kakršna sta tudi sicer oba zvezdnika, ki sta s predporočnimi pogodbami poskrbela, da se v primeru ločitve ne bi nikoli pralo umazano perilo. V predporočnih pogodbah imata natančno določeno, kaj komu pripada in kaj ne, tako da se glede premoženja ne bosta prav nič prepirala. Očitno pa se ne bosta prepirala niti glede lastništva nad ljubko desetletno čivavo Bubbles. Psičko je sicer posvojila Sofia in je tako njena uradna lastnica.

Vendar pa je 51-letna igralka pred dnevi sprejela težko odločitev, da se od Bubbles poslovi. »Bubbles ima Joeja rada bolj kot vse druge. Kadar je sama z menoj doma, ves čas gleda skozi okno in čaka, da se bo vrnil domov. Mene sovraži,« pravi igralka, ki bo tako z veseljem prepustila psičko 46-letnemu Joeju, s katerim je bila poročena od leta 2015. »Morda zveni grobo, vendar menim, da žival pripada tistemu, ki ga ima rada, in ne tistemu, ki jo je kupil,« podkrepi Sofia svojo odločitev in doda, da bo zdaj njen dom zelo prazen, ko v njem ne bo več psičke.