Tuje

Zvezdniška ljubezen do pice

T.L.
6. 5. 2023, 07.53
Posodobljeno: 6. 5. 2023, 07.58
Deli članek:

Če bi našteli eno stvar, ki nam je dejansko skupna s slavnimi osebami, bi bila to ljubezen do pice. Preverili smo, kakšno imajo najraje tuji zvezdniki.

Profimedia
Jennifer Garner

Jennifer Garner

Jennifer Garner (51) zelo rada kuha in peče ter svoje recepte deli s svojimi oboževalci. Na NBA-tekmi LA Clippersov si je tako kot vsak normalen Američan privoščila kos pice. Katero ima najrajši? Pekočo in z veliko mocarele.

Gigi Hadid

28-letna manekenka Gigi Hadid zelo pazi na svojo postavo, veliko telovadi in se izogiba sladkarijam, a ko ji na snemanju ponudijo kos pice, mu preprosto ne zmore reči ne. Gigi poleg pice obožuje tudi testenine in palestinsko kuhinjo.

Profimedia
Gigi Hadid

Chris Hemsworth

40-letni avstralski filmski in televizijski igralec Chris Hemsworth se je pred časom zaradi hude zdravniške diagnoze umaknil iz filmskega sveta. Sem in tja pa le pozdravi svoje oboževalce, tokrat jih je razveselil s slastno pico.

Profimedia
Chris Hemsworth

Arnold Schwarzenegger

Oče in sin Patrick in Arnold Schwarzenegger (67) sta svojo pico spekla kar sama v veliki peči, ki jo je dal zgraditi nekdanji politik in igralec.

Profimedia
Arnold Schawrzenegger

Hugh Jackman

54-letni Avstralec kot vsi njegovi rojaki prisega na meso in ribe na žaru. A če ima kakšno nezdravo pregreho, polno kalorij in maščob, potem je to preveč obložena pica, ki se ji ne more upreti.

Profimedia
Hugh Jackman

Beyonce

Rojeni Newyorčan Jay-Z, mož zvezdnice Beyonce, se je v šovu Jimmy Kimmel Live pošalil, da v Houstonu, od koder prihaja Beyonce, nimajo pice, zato niti ne ve, kakšna resna kulinarična stvar je to v Brooklynu, kjer se tare italijanskih picerij. Beyonce namreč na pico obvezno doda kečap in feferone.

Profimedia
Beyonce

Dwayne Johnson

Pred napornimi treningi se mišičasti igralec Dwayne Johnson (51) ne brani ogljikovih hidratov. In njegovi najljubši ogljikovi hidrati so v obliki sočne pice z veliko sira in zelenjave. Pravi, da pico obožujejo tudi njegove mišice.

Profimedia
Dwayne Johnson