Tuje

Sveži slavni par v Hollywoodu

T.L.
1. 3. 2023, 10.00
Deli članek:

Ko gre za nove ljubezni, v Hollywoodu ni nikoli dolgčas. Trenutno sta pod drobnogledom družabnih kronistov oboževana igralka in cenjen režiser.

Profimedia
Monica Bellucci in Tim Burton sta trenutno eden najbolj slavnih zvezdniških parov v Hollywoodu, oba pa sta vrhunska umetnika.

Družbena omrežja so se vnela, ko je zakrožila vest, da ima ena najlepših igralk vseh časov Monica Bellucci novega fanta, ki pa po mnenju številnih ni lep kot Brad Pitt. A Monica zdaj za roko drži enega najboljših režiserjev Tima Burtona, ki je bil pred njo poročen z veliko filmsko zvezdo Helen Bonham Carter. Tim in Monica sta se prvič srečala pred 16 leti, a naj bi začela hoditi po tem, ko sta se lani oktobra videla na filmskem festivalu Lumière v Lyonu. 58-letna Monica, ki je bila častna gostja festivala, je 64-letnemu Timu podelila nagrado lumiere za življenjsko delo. Ko so mu izročili nagrado, je Tim dejal: »V vsem svojem življenju skupaj še nikoli nisem čutil toliko ljubezni kot nocoj. Dobrodošli na najboljšem pogrebu, kar sem jih kdaj imel.«

Par so pred dnevi opazili med romantičnim sprehodom, prav tako pa sta bila opažena med ogledom reprodukcije nemega dokumentarnega filma, ki ga je leta 1895 režiral pokojni francoski režiser Louis Lumiere. Monica je samska že vse od razhoda z umetnikom Nicolasom Lefebrevom leta 2019, prej pa je bila poročena z Vincentom Casselom, s katerim ima dve hčerki.

Tim je bil v razmerju z igralko Heleno Bonham Carter (56), vendar sta se leta 2014 razšla. Par ni bil nikoli poročen, a sta bila skupaj 13 let in imata dva otroka – sina Billyja (20) in hči Nell (16). Helena in Tim sta se spoznala leta 2001, ko sta skupaj posnela Planet opic. Znano je, da sta med razmerjem živela v medsebojno povezanih hišah, pri čemer je bila vsaka stavba okrašena po svojem okusu in osebnem slogu. Helen je zdaj v razmerju s pisateljem Ryem Dagom Holmboejem (34).