Domače

Govorice o poroki čedalje glasnejše!

N.S.
20. 10. 2023, 12.49
Deli članek:

Eden najbolj priljubljenih zvezdniških obrazov peri nas sicer o svojem zasebnem življenju ne govori rad, se je pa pred kratkim s svojo drago pokazal na nekaj dogodkih in sprožil val novih namigovanj.

Arhiv Lady
Anela Šabanagić in Lado Bizovičar se zadnje čase z veseljem zaljubljena nastavita fotografskim objektivom.

Vsestranski medijski ustvarjalec Lado Bizovičar in njegova srčna izbranka Anela Šabanagić zasebnost skrbno skrivata in se v javnosti skoraj nikoli ne pojavita skupaj. Menda zato ne, da ne bi njunih skupnih fotografij mediji izkoriščali vsepovprek. A zadnje tedne sta to pravilo več kot očitno črtala iz življenja, saj se 47-letni Lado in 32-letna Anela veselo nastavljata fotografskim bliskavicam in kameram. Med drugim sta bila na koncertu skupine Joker Out, pa na praznovanju 20-letnice Eventima … Ljubeča starša dveh prikupnih hčerk Lane in Rumi sta se očitno odločila, da je skrivanja ljubezni in družinskega življenja dovolj, zato zdaj rada pokažeta svojo ljubezen drug do drugega. Znano je, da veliko potujeta po svetu, obožujeta dobro kulinariko in se rada podata na dober koncert, Lado pa je svojo izbranko navdušil tudi za kolesarjenje. »Anela zelo dobro vpliva na Lada, saj je zadnje čase nasmejan, odlično razpoložen, zares sta ustvarjena drug za drugega,« nam je povedal vir blizu Lada in dodal, da je zares predan partner in ljubeč očka. »Tudi ko ima dela vrh glave, mu je družina na prvem mestu.«

Je pa do nas prišla zanimiva informacija, da naj bi parček prihodnje leto naredil še en pomemben korak v skupnem življenju, in sicer se govori o poročnih zvonovih. Na zadnjih dogodkih smo tudi sami opazovali, ali Anelino roko morda krasi prelep zaročni prstan, a se zdi, da je vsakič nosila druge prstane, razen enega zelo vpadljivega, po drugi strani pa je bil Lado doslej vedno pri vseh stvareh izviren in unikaten, zato se morda zaročni spominek skriva v kakšni drugi obliki, kot je prstan.