Domače

Tisti njegov strog pogled

N.S.
18. 5. 2023, 09.54
Posodobljeno: 18. 5. 2023, 10.04
Deli članek:

Tekmovalcem v šovu Slovenija ima talent se ne piše nič dobrega. Tudi v novi sezoni bodo morali dati maksimum od sebe, če bodo želeli prepričati stroge žirante. Še posebej enega.

arhiv Lady
Andrej Škufca se sicer rad smeji, ampak, ker je po naravi perfekcionist, znajo biti njegove kritike zelo boleče.

Ko je lani znani televizijec Branko Čakarmiš s položaja programskega direktorja napredoval v novega generalnega direktorja Pro plusa (Pop TV in Kanal A), je seveda dobil še več nalog, kot jih je že imel. Zato se je že takrat po tihem govorilo o tem, da ga slovenski gledalci morda ne bomo več gledali kot strogega žiranta v novi sezoni šova Slovenija ima talent. Zdaj je tudi uradno, da se veliki šef komercialne televizije poslavlja z malih zaslonov, kjer je osem uspešnih sezon ocenjeval nove talente kot najstrožji žirant. Brankovo slovo od te vloge je bilo za mnoge presenečenje, tudi za preostale žirante Lada Bizovičarja, Ano Klašnja in Marjetko Vovk, ki so tudi sami pred kratkim izvedeli, da dobijo novega člana žirije.

Ustvarjalci oddaje so kot napovednik nove, že 9. sezone šova Slovenija ima talent celo objavili v tančico skrivnosti odet videoposnetek, v katerem Lado, Ana in Marjetka v živo izvedo, kdo bo z njimi ocenjeval takšne in drugačne slovenske talente. Naše pozorno oko pa je pri novem žirantu opazilo detajl, ki je izdal identiteto četrtega žiranta, ki mora biti tako kot Branko strog, odločen, neusmiljen in ostrega jezika. Ali v Sloveniji sploh obstaja kdo, ki bi lahko stopil v čevlje Branka Čakarmiša? Sami smo takoj stavili samo na en znan obraz – na svetovnega plesnega prvaka Andreja Škufco, saj ga je izdal plašč, ki ga v video napovedniku nosi skrivnostni moški, poleg tega pa je v šovu Zvezde plešejo veljal za strah in trepet vseh zvezdniških tekmovalcev, saj s kritikami ni skoparil, bil pa je tudi del žirantskega tria v zadnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Poleg vsega tega je bil Andrej zadnje tedne večkrat opažen na Pop TV, kar je lahko pomenilo samo eno: da je najverjetnejša zamenjava za Branka Čakarmiša. In še enkrat se je izkazalo, da je bilo naše ugibanje pravilno! Ta teden, ko so začei snemati prve avdicije za novo sezono, se je žirantski trojici kot četrti član pridružil prav Andrej.