Domače

Mika me, da bi si popravila veke

E. J.
28. 4. 2023, 08.10
Posodobljeno: 28. 4. 2023, 08.15
Deli članek:

Najuspešnejša manekenka in fotomodel pravi, da je imela srečo, da je prve gubice dobila šele pri 55 letih. Zato o lepotnih popravkih ni razmišljala vse do zdaj, ko ...

osebni arhiv
Nina Gazibara je danes s seboj zadovoljna, saj pravi, da je živela lepo življenje in da ne bi ničesar spreminjala.

Naša najuspešnejša manekenka in fotomodel vseh časov je še vedno Nina Gazibara, vitalna 72-letnica, ki pa se s staranjem ne obremenjuje. »Vedno rečem, še dobro, da se staramo počasi. Jaz nikoli nisem imela težav s sprejemanjem staranja, nisem bila nečimrna, saj sem vedno živela bolj počasi,« pravi Nina, ki s partnerjem živi na Jesenicah in občuduje neverjetno naravo Gorenjske, ki se je zdaj prebudila v polnem zamahu.

»Imela sem srečo, da sem bila do 55. leta videti, kot da jih imam 35, šele z menopavzo so se pojavile gube in povešenost. Ljudje se različno staramo, nekateri ostanejo isti, nekateri pa se popolnoma spremenijo.« Pravi, da ne uporablja nobene posebne nege in da nikoli ni pretirano skrbela zase.

»Nikoli se nisem popravljala in podobno, čeprav me zdaj mika, da bi si popravila veke. Drugo me ne moti, tako pač je,« je realna. Tudi teža se ji je seveda spremenila, poskusila je z dietami, a te niso obrodile sadov, saj so v igri hormoni. »Pred tem nisem nikoli niti pomislila na dieto in nikoli nisem pazila, kaj jem. Edino, na kar sem bila vedno pozorna, je to, da nisem nikoli šla spat z ličili,« je podala svoj edini lepotni nasvet.

osebni arhiv
V 70. letih, ko je bila na vrhuncu manekenske kariere.