Domače

V Barceloni so se pomerili pod košem

P. J.
30. 3. 2023, 12.15
Posodobljeno: 30. 3. 2023, 12.17
Deli članek:

Naši evrovizijski predstavniki imajo te dni polne roke dela s promocijo pesmi po evropskih prestolnicah. Pred dnevi, ko so se mudili v Barceloni, pa so igrali celo košarko.

arhiv Lady
Člani vroče zasedbe Joker Out so uživali v klepetu z upokojenim košarkarjem Boštjanom Nachbarjem.

Da je svet res majhen, lahko potrdijo člani priljubljene skupine Joker Out, ki so se nedavno v sklopu svojih evrovizijskih obveznosti mudili v Barceloni, tam pa je bil tudi upokojeni košarkar in zvezdnik NBA Boštjan Nachbar, trenutno direktor in ustanovitelj sindikalnega druženja ELPA. Seveda se ob tem niso mogli ogniti prijetnemu klepetu in podpisovanju avtogramov za Bokijevi hčerki, štirinajstletno Taro in štiri leta mlajšo Ajdo.

Mladenki, ki korakata po očetovih stopinjah in sta se pred leti prav tako zaljubili v igranje košarke, ob pogledu na postavne mladeniče nista mogli skriti navdušenja, njun oče pa se je med prijetnim klepetom s fanti pomeril pod košem, poleg tega pa jim je Boki, ki se lahko pohvali z briljantno športno potjo, zaupal, da je kot najstnik tudi sam oboževal glasbo in bil v pubertetniških letih celo del skupine Orpheus.