Domače

Letos poleti pričakuje punčko

N.S.
29. 3. 2023, 08.19
Posodobljeno: 29. 3. 2023, 14.43
Deli članek:

Še ena slovenska televizijska voditeljica je uspešno skrivala novico, da bo postala prvič mamica, dokler je končno ni izdal nosečniški trebušček.

Planet TV
Anja Markovič, nekdanja voditeljica, danes urednica oddaje Jutro na Planetu, pod srcem nosi svojega prvega otroka.

Televizijska novinarka in voditeljica Anja Markovič, ki smo jo pred leti spremljali v oddaji Dobro jutro, nato kot voditeljico informativne oddaje Danes na Planet TV in je vmes zamenjala kar nekaj služb, danes opravlja delo urednice oddaje Jutro na Planetu in se ne pojavlja več pred kamero. Zato tudi nihče ni mogel opaziti velike spremembe v njenem življenju – že precej zaobljenega trebuščka, ki ga zadnje dni res ne more več skriti. Vedno nasmejana Zasavka že kar nekaj mesecev skriva svoje blaženo stanje, a smo jo pred dnevi srečali tudi sami in se na lastne oči prepričali, da pod srcem nosi prvega otroka.

Mimogrede, Anja je že nekaj let v zvezi s partnerjem, katerega ime še vedno skriva, saj pravi, da ima svojo zasebnost rada zase, stran od radovednih oči javnosti. »Že nekaj časa sem v zvezi. Sem mirna, zadovoljna in tako naj tudi ostane. S partnerjem sem spoznala, da je pomembno imeti enako vizijo življenja in se truditi v isto smer, seveda pa ne gre brez kompromisov. Je pa dobro, če imata partnerja podoben življenjski slog. Šport in hrana sta tudi pri meni tisti stvari, ki sta lepilo odnosa,« je pred dvema letoma povedala televizijka, ki je takrat na glas priznala, da si nekoč želi postati mama. In zdaj se ji dolgoletna želja uresničuje, saj bosta skupaj s partnerjem presrečna starša postala v začetku letošnjega poletja.

Ker pa nam pri Lady nikoli nič ne ostane skrito, smo iz zanesljivih virov blizu nosečnici uspeli izvedeti, da Anja pod srcem nosi punčko, kar si je menda že od nekdaj želela. Nosečnica bo kmalu odšla na porodniški dopust in tako svoje delo urednice jutranje oddaje prepustila drugi osebi, do takrat pa bo še naprej hodila v službo, saj je vedno govorila, da ima to srečo, da opravlja poklic, ki ga obožuje. Anji za veselo novico čestitamo tudi iz uredništva revije Lady in ji želimo čim več srečnih družinskih trenutkov.