Domače

Vabijo ga v tujino

D.D.
26. 3. 2023, 09.13
Posodobljeno: 26. 3. 2023, 09.15
Deli članek:

Priljubljenega Primoeca le nekaj centimetrov loči od uspešne manekenske kariere. Kljub temu se rad vrti v modnem svetu.

osebni arhiv
Franko Bajc je zaradi višine prikrajšan za ustvarjanje kampanj za zveneče znamke, se pa kot vplivnež udeležuje razkošnih dogodkov v tujini.

Franko Bajc je že večkrat dobil en in isti odziv, da je pravi lepotec, le da žal prenizek za uspešno mednarodno manekensko kariero. Ne samo doma, tudi v tujini ga na to redno opominjajo. Vendar se je Franko že davno sprijaznil, da ne obstaja čudežni napoj, ki bi ga čez noč povečal na tako želenih 185 centimetrov. Kljub temu dobiva priložnosti, da se udeleži prestižnih modnih dogodkov. Nazadnje so ga povabili v Berlin na predstavitev novega vonja slavne znamke parfumov in vsaj za dva dni je izkusil, kako se počutijo zvezde.

»Razvajanje na visoki ravni je prvovrstno doživetje. O tem sanja veliko ljudi in počaščen sem, da spadam med izbrance, ki si lahko iz prvih vrst ogledajo take spektakle, kakršen je bil v Nemčiji. Bili so časi, ko sem še objokoval svojo nižjo rast, a se danes več ne vznemirjam zaradi tega. Očitno je v meni nekaj, kar odgovorne prepriča, da mi pošljejo vabilo v ta monden, razkošni svet,« nam je zaupal po čudoviti modni izkušnji.