Domače

Čas za prijatelje in sladke pregrehe

Nejc Simšič
18. 1. 2023, 15.47
Posodobljeno: 18. 1. 2023, 15.51
Deli članek:

Prvi mesec v letu je eden bolj divjih, ko gre za rojstne dneve domačih zvezdnikov. Ne mine namreč dan, ko ne bi praznoval vsaj en znan obraz.

revija zvezde
uros zorman

Uroš Zorman

Nekdanji rokometni reprezentant in trener Uroš Zorman, ki je lani postal selektor slovenske moške rokometne reprezentance, je 9. januarja praznoval 43. rojstni dan. Postavni športnik in oče treh otrok se je bučnemu praznovanju letos odpovedal, saj so imeli tri dni pozneje prvo tekmo na svetovnem prvenstvu v rokometu. Je pa zato dobil goro rojstnodnevnih čestitk z vseh koncev – od športnikov do prijateljev.


Danica Lovenjak
Voditeljica vremena v oddaji Dobro jutro rada praznuje svoje rojstvo v velikem slogu. Na tradicionalnem praznovanju je tudi letos, ko je slavila 38 let, svoje prijatelje pogostila z večerjo, žlahtno kapljico in svojo najljubšo jagodno torto. »Vsako leto se mi začne z osebnim praznikom in na ta dan si vedno vzamem čas zase, za prijatelje in za sladke pregrehe,« pravi.

revija zvezde
danica lovenjak


Neisha
Pevka Neisha je v novo leto vstopila z virozo, zato večje zabave za svoj 41. rojstni dan še ni imela. Si je pa na svoj rojstni dan 5. januarja vzela čas za razvajanje v znanem slovenskem hotelu, kjer si je privoščila kar nekaj tretmajev, masaž in dobro večerjo ter si tako obnovila svoje energetske zaloge za prihodnje tedne, ko jo čaka praznovanje s prijatelji.


Sebastian
V začetku leta je rojstni dan praznoval pevec, plesalec in zvezda slovenske pop scene Sebastian, ki v smehu pravi, da svojih let ne obeša na veliki zvon in da jih drži zase. »Vrsto let sem imel težavo, kako in kje praznovati, potem pa sem ugotovil, da je to moj rojstni dan in da ga bomo praznovali po moje. (smeh) Letos sem družbo povabil na podaljšano kosilo v mehiško restavracijo in potem v kino. Boljše ideje si ne bi mogel zamisliti.«

Eva Šolinc in Nina Cestnik Pavlič
V začetku januarja svoj rojstni dan praznujeta tudi vedno nasmejani voditeljici programa na Veseljaku. Odlična pevka in jezična sogovornica Eva Šolinc je svečke na torti upihnila 4. januarja, nasmejana Nina Cestnik Pavlič pa 6. januarja. Prva navdušuje v programu Veseljakov Dober dan, druga se z gledalci in poslušalci zbuja v Jutranji budnici ter navdušuje v Petkovi pumpi.

revija zvezde
nina cestnik pavlic


Tjaša Kokalj Jerala
Nekdanja mis universe, modna navdušenka in mamica krasnih dvojčic bo ta teden praznovala 37. rojstni dan. Vedno nasmejana Tjaša Kokalj Jerala ima tradicijo, da rojstni dan praznuje večkrat – z družino in z najboljšimi prijateljicami. Kadar praznuje s slednjimi, imajo vse pravilo, da se za izhod v mesto uredijo od nog do glave in uživajo življenje. Lepotica na svoj rojstni dan rada preseneti tudi svoje spletne oboževalce s prav posebnimi modnimi fotografijami.

revija zvezde
tjasa kokalj