Domače

Ota se vrača, kaj bo s Taro?

N.S.
9. 11. 2016, 01.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pred dobrim letom je televizijska voditeljica Ota Širca Roš odšla na porodniški dopust,voditeljski stolček pa je predala novi voditeljici Pop Ina Tari Zupančič.

POP TV
Tara je Oto Širco Roš zamenjala za eno leto, ko je bila ta na porodniškem dopustu.

Zdaj, leto dni pozneje, se vsi ukvarjajo z vprašanjem, kaj bo zdaj. Se bo Ota vrnila in kaj bo s Taro? Preverili smo govorice …

Vedno zabavna televizijska voditeljica Ota Širca Roš je novembra lani odšla na porodniški dopust, februarja letos pa je rodila sina Prema. Ob odhodu z malih zaslonov je povedala, da se bo dobrega pol leta po rojstvu sina že počasi vrnila pred kamere, a je pozneje podaljšala porodniški dopust za več mesecev. »Sprva sem mislila, da se bom hitro naveličala biti samo mama, a sem kaj hitro ugotovila, da s sinčkom Premom tako zelo uživam in da obožujem biti mama, da se je moja vrnitev malo prestavila,« je povedala srečna Ota, ki jo je v času porodniškega dopusta na voditeljskem mestu zamenjala manekenka Tara Zupančič, ki je gledalcem hitro prirasla k srcu. Zdaj se že pojavljajo vprašanja, kaj se bo zgodilo s Taro in kaj z Oto.

Več v tiskanih Zvezdah (št. 45/2016)