Domače

Vedno v vsem najboljši

Sonja Javornik
22. 9. 2016, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Po daljšem medijskem molku se Jonas Žnidaršič spet vrača na medijsko prizorišče.

M24
Jonas Žnidaršič in njegova življenjska sopotnica Alenka Kavčič.

Konec mesec namreč pripravlja premiero monokomedije Jonas, v kateri govori o sebi in svojem življenju. Sicer pa se že pripravlja tudi na snemanje nove serije, ki bo nastala po njegovem scenariju in ki jo bomo naslednje leto lahko gledali na Televiziji Slovenija.

»Ko sem bil star devetnajst let, sem si rekel: če hočem mirno umreti, moram imeti kitaro in miss Slovenije. S športnim avtomobilom brez strehe pa sem hotel igrati frajerja,« se rad spominja mladih let. Seveda si je vse želje izpolnil. Že na izboru je zapeljal takratno miss Metko Albreht, kitaro je igral tako dobro, da bi bil lahko poklicni glasbenik, s športnim avtomobilom pa je očitno zaradi prepiha dobil še revmo, saj je pred leti potarnal, da ga pogosto boli rama. Danes pravi, da mu je celo en avto (včasih je imel na dvorišču družinske hiše, ki jo je pred kratkim podrl, kar tri) odveč, bolj kot kar koli drugega pa ga zanimajo njegova dekleta.
Ko mu je Alenka Kaučič pred leti povedala, da je zanosila, je bil ves iz sebe. Pravzaprav do trenutka, ko je hčerko Zojo prvič zagledal v porodnišnici, kamor ga je spremljal Magnifico, sploh ni verjel, da je res oče. Še toliko bolj presenečeni so bili njegovi prijatelji, potem ko so videli, kako predan je svoji družini. Poleg Zoje, ki je zdaj tipična najstnica, imata z Alenko še hčerko Angelino, ki z Jonasom še vedno kdaj igra šah.

Več v tiskanih Zvezdah (št.38/2016)