Svetilnik

Z donacijami kupil dom: 'Čudeži se očitno res dogajajo'

Katja Melik
17. 2. 2024, 06.30
Deli članek:

Življenje Kevina Forda se je za vedno spremenilo junija leta 2022, ko je njegova hčerka na Tiktoku objavila posnetek, da njen oče 27 let niti en sam dan ni manjkal v restavraciji hitre prehrane, kjer dela. Ter dodala, da je vse, kar je za nagrado dobil od podjetja, skodelica, nekaj čokolad in svinčnik.

revija Jana
Kevin Ford je objavil posnetek, v katerem se vsem darovalcem zahvaljuje za pomoč, saj je lahko prvič v svojem življenju kupil hišo.

Zato je začela na spletu zbirati donacije, da bi očetu kupila pravo darilo za njegovo predanost delu. Posnetek je postal viralen in v nekaj tednih so ljudje z vsega sveta prispevali skoraj pol milijona dolarjev. Družina Ford je bila šokirana. Pretekli teden pa je Kevin Ford objavil posnetek, v katerem se vsem darovalcem zahvaljuje za pomoč, saj je lahko prvič v svojem življenju kupil hišo. »Nikoli v življenju nisem verjel, da bom nekoč postal lastnik hiše. Sedaj imajo moji otroci in vnuki svoj dom, v katerem bodo varni. Čudeži se očitno res dogajajo,« je dejal in skupaj z družino navdušeno razkazal domovanje v Nevadi.

Še več navdihujočih novic iz rubrike Svetilnik vas čaka v reviji Jana, št. 7., 13. februar, 2024.

revija Jana
Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju!