Zanimivosti

WienerAI v predprodaji presegel 1 milijon dolarjev, analitiki pa pričakujejo 10-kratno donosnost

Oglasno sporočilo
9. 5. 2024, 10.35
Posodobljeno: 9. 5. 2024, 13.53
Deli članek:

Vlagatelji v kriptovalute se v zadnjem času ne morejo naveličati umetne inteligence in meme kovancev, WienerAI (WAI) pa prinaša dvojni odmerek obojega. Ta novi projekt, ki združuje umetno inteligenco in Doge meme, je v svoji začetni ponudbi kovancev (ICO) zbral že več kot milijon dolarjev in pritegnil pozornost uglednih analitikov na tem področju.

Protokol za trgovanje s kriptovalutami WienerAI & Staking

WienerAI se morda sliši kot šala, vendar je ta meme kovanec, ki ga poganja umetna inteligenca, na pravi poti, ko gre za inovativno tehnologijo trgovanja s kriptovalutami.

Projekt bo ponujal zmogljive napovedne zmogljivosti, ki jih bo poganjal napredni trgovalni bot z umetno inteligenco.

Ta uporabniku prijazen bot trgovcem omogoča, da poizvedujejo po trgu z uporabo naravnega jezika.

Trgovci lahko družbo WienerAI vprašajo stvari, kot je „Kateri meme kovanci bi lahko ta teden podvojili ceno?“, in ta bo nemudoma preiskala trg ter zagotovila ideje za trgovanje in poglobljeno analizo.

Od tam lahko trgovci izvajajo nemotene zamenjave brez pristojbin na borzah DEX - vse to pa je zaščiteno pred front-running MEV boti.

Vendar se WienerAI pri tem ne ustavi.

Projekt vključuje tudi protokol za staking za svoj žeton WAI.

Imetniki lahko svoje žetone zaklenejo in zaslužijo privlačne nagrade za staking z začetno letno stopnjo 802 %.

Čeprav se bo ta stopnja z večjim številom žetonov WAI zmanjšala, predstavlja zanimivo priložnost za tiste, ki želijo ustvariti pasivni dohodek.

Navsezadnje bi lahko zaradi te kombinacije primerov uporabe, ki jih poganja umetna inteligenca, privlačnosti, ki jo poganjajo memi, in visokih donosov od vložkov WienerAI postal projekt, ki ga je treba v prihodnjih tednih pozorno spremljati.

Obiščite predprodajo WienerAI

WienerAI predprodaja je presegla 1 milijon dolarjev, analitiki pa navdušujejo nad žetonom WAI

Predprodaja WienerAI, ki je v teku, je pritegnila veliko pozornosti, saj je v manj kot enem mesecu presegla mejnik 1 milijona dolarjev.

To povpraševanje je posledica zanimanja okoli primerov uporabe WAI, privlačne strukture projekta predprodaje in podpore analitikov.

V času pisanja lahko vlagatelji kupijo žetone WAI po znižani ceni 0,000704 USD za vsakega z ETH, USDT ali kreditno/debetno kartico.

Vendar ta cena ne bo trajala več dolgo, saj se bo v manj kot 24 urah zvišala.

Navdušenje okoli WienerAI je neizogibno pritegnilo pozornost vplivnežev in analitikov na področju kriptovalut. Priljubljena analitika, kot sta ClayBro in Jacob Bury, sta nedavno podprla projekt.

ClayBro je izjavil, da bi lahko WAI potencialno doživel 10-kratni porast, ko bo v prihodnjih tednih uvrščen na borze.

Podobno je Bury opisal WAI kot svojo „najboljšo kriptovaluto za nakup zdaj“ na področju meme kovancev.

Na priljubljeni platformi za ocenjevanje ICO in kriptovalut, CoinSniper, je bil WienerAI uvrščen celo na tretje mesto.

Obiščite predprodajo WienerAI

Tokenomika in časovni načrt pomagata WienerAI izkoristiti kripto manijo umetne inteligence

WienerAI je s tokenomiko, zasnovano za dolgoročno rast, in ambicioznim časovnim načrtom, ki začrtuje njeno pot, dobro pripravljen izkoristiti zanimanje za kriptovalute, osredotočene na umetno inteligenco.

Njena ureditev tokenomike namenja 20 % za nagrade za staking in spodbude skupnosti, 10 % pa rezervira za likvidnost borze, kar kaže na zavezanost ekipe k dostopnosti trgovanja.

Preostali žetoni bodo razdeljeni med tekoče predprodaje, trženje in razvoj.

Ko govorimo o predprodaji, je to le prvi korak v večfaznem načrtu uvajanja WienerAI.

Naslednji korak je vzbuditi splošno zanimanje z združevanjem skupnosti „Sausage Army“ s pomočjo trženja vplivnežev in ciljno usmerjenega nagovarjanja. Če bodo ta prizadevanja uspešna, bi lahko pripomogla k povečanju števila imetnikov WAI po vsem svetu.

Končni mejnik ekipe je nedvomno uvrstitev na javno borzo, ki bo odprla vrata za špekulativno trgovanje. Podrobnosti še niso bile objavljene, vendar mnogi v skupnosti Telegram WienerAI verjamejo, da bi se lahko zgodila kotacija na vrhunski borzi DEX.

Ker so kriptožetoni z umetno inteligenco in meme kovanci trenutno zelo aktualna sektorja, se zdi, da je kombinacija teh dveh sektorjev s strani WienerAI izjemno dobro časovno usklajena.

Če ji bo uspelo ohraniti impresivno hitrost zbiranja sredstev na predprodaji in hkrati uresničiti svoj načrt, bo WAI lahko eden najbolj pričakovanih meme kovancev leta 2024.

Obiščite predprodajo WienerAI