Zanimivosti

Nepogrešljiv pripomoček za poletne dni

Oglasno sporočilo
14. 6. 2023, 14.39
Posodobljeno: 22. 6. 2023, 14.41
Deli članek:

Ana je navdušena nad svojim novim telefonom Samsung Galaxy A54 5G v svetlo vijolični barvi. Želela je belega, a se je na koncu odločila za elegantno vijoličnega. Mož si je kupil Galaxy A54 5G v svetlo zeleni barvi in njegovo zadovoljstvo jo je prepričalo, da mora tudi sama kupiti nov telefon, ki bo imel velik zaslon, na katerem bo lahko prebirala svoje najljubše knjige, gledala filme in brska po spletu. Ja, končno ima tudi ona Galaxy A54 5G, ki je nepogrešljiv pripomoček za lovljenje popolnih trenutkov v prihajajočih poletnih dnevih.

Z Galaxy A54 5G bo končno lahko fotografirala barvite sončne zahode, posnela smešne videoposnetke s svojimi najbližjimi in ohranila nepozabne spomine na dogodivščine na plaži. In ne samo na plaži, s prijateljicami gre avgusta v Julijske alpe, s službo pa pripravljajo poletni piknik v Posočju. Letos je prav ona zadolžena, da ulovi čimveč lepih in smešnih utrinkov, kolegice pa so navdušene tudi nad njenim pisanjem, tako da jim je obljubila še zabavno poročilo polno anekdot. Dokumentiranje nepozabnih spominov ne bo več težava, tudi ne ponoči, saj ima Galaxy A54 5G izjemno nočno možnost fotografiranja, ki ima napredni senzor, ki ujame živahne fotografije tudi v temnih okoljih. Ponoči kamera samodejno preklopi na nočni način, kar je za raztreseno Ano pomembna informacija.

Prav zaradi pohodniškega izleta s puncami se je “nagradila” še s pametno uro Galaxy Watch5, nad katero je kot zagrizena športnica in zagovornica zdravega načina življenja navdušena. Sama ji pravi kar mala skrbna prijateljica za vsakodnevne cilje dobrega počutja, ki jo zvečer celo pohvali, če je dovolj aktivna in seveda jo opomni, če premalo spi. Vse od kar je bila majhna in je mama skrbela zanjo, jo še nihče ni tako nežno spodbujal k bolj zdravemu načinu življenja.

Ampak novega telefona seveda ni kupila samo za zabavo, saj je pomemben tudi za njeno službo in tudi organizacijo družinskega vsakdana. Z Galaxy A54 5G je z lahkoto našla vse igralne kotičke in dvorane za treninge njunih dveh otrok. Koledarček z alarmom pa vedno poskrbi, da je vedno pravočasno na sestankih s prijatelji. In predvsem upa, da bo kmalu pozvonil za popolno poletje.

Ana je že v nekaj dnevih ugotovila, da je najboljši del telefona njegova zmogljivost in vzdržljivost baterije. To je vrhunsko. Zdaj je Ana res brezskrbna, vse lahko naredi na poti ali med počitkom na kavi, prav tako ne gleda ves čas na ikonco, ki kaže, koliko baterije ji je še ostalo. Baterija je praktično neuničljiva. Nazivna zmogljivost je 5000 mAh. Dejanska življenjska doba baterije pa je - to ve tudi Ana - odvisna od omrežja, funkcij in uporabljanih aplikacij, pogostosti klicev in sporočil, števila polnjenj in številnih drugih dejavnikov. Ja, saj kot pravi Ana, telefon ji ne sledi samo pri vseh pustolovščinah, temveč je z njo v vsakem trenutku ali kot ji je obljubil le še mož na poroki - v dobrem in slabem.

Zahvaljujoč svojemu Samsung Galaxy A54 5G Ana pričakuje nepozabno in popolno poletje. Svoje dogodivščine bo delila s prijatelji prek družbenih omrežij, organizirala bo srečanja in izlete za otroka ter uživala v vseh možnostih, ki jih telefon ponuja. Prav čuti, da bo to zdaj njen najboljši spremljevalec, ki ji bo omogočil, da bo izkoristila vsako minuto poletja. Kar ne bo ujela in uredila ona pa bo mož, ki je še bolj urejen tip človeka kot ona, s svojim novim Galaxy A54 5G telefonom, menda pa si bo še pred odhodom na dopust tudi kupil uro Galaxy Watch5 Pro, saj med počitnicami na Visu načrtuje tudi resne priprave na jesenski Ljubljanski maraton. Mimogrede Galaxy Watch5 Pro ima BioActive senzor, ki učinkovito nadzira tri senzorje zdravja. Senzor za bioelektrično impedančno analizo, električni senzor srca (EKG) in optični senzor srčnega utripa, tako da tudi Ane ne bo skrbelo, da bo mož pretiraval s svojo rekreacijo, saj bo vse nadzirala ura Galaxy Watch5 Pro.

In tako se počasi začenja poletje, ko se bosta dvojčka pripravljala na vstop v gimnazijo, morda bo Anina družina letos ustvarjala še zadnje skupne počitniške spomine, saj bosta šla otroka kmalu vsak po svoje, s svojimi prijatelji. Res je hvaležna za ta čarobni pripomoček, ki se mu reče Galaxy A54 5G, saj bo celi družini omogočil, da bo na polno živela in delila vse lepote poletja.

Zakaj je še pametno v teh poletnih dneh kupiti Galaxy A54 5G ali model Galaxy A34 5G, ki ima večji zaslon? Ob nakupu novega telefona Samsung Galaxy A54 5G je Ana dobila še dva meseca brezplačne naročnine YouTube Premium, da lahko vse videoposnetke gleda brez prekinitev, ter še 6 mesecev brezplačne storitve Microsoft 365 Basic, kar pomeni, da je dobila prostor za shranjevanje v oblaku, varno e-pošto brez oglasov in dostop do Microsoftove podpore. In seveda vse to dobi vsak kupec Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G, ne samo Ana.