Zanimivosti

Pustno obdarovanje v Cityparku

Oglasno sporočilo
10. 2. 2021, 15.00
Posodobljeno: 12. 2. 2021, 15.29
Deli članek:

Prihaja najbolj zabaven praznik v letu – pust.

Citypark za pusta pripravlja presenečenje za obiskovalce.

Tudi letos bo naše največje nakupovalno središče Citypark poskrbelo za to, da bo še bolj sladek. V soboto, 13. februarja, imajo v nakupovalnem centru za vse obiskovalce pripravljena presenečenja. Paketek, ki ga bodo prejeli ob vstopu v center, bo vseboval najbolj značilno pustno sladico, torej krofe. Pisana škatlica s sladko vsebino bo pritrjena na balon, s čimer bodo obiskovalcem omogočili povsem varen dostop do paketka. Tudi priložnosti za fotografiranje pustnih mask ne bo manjkalo, saj so v Cityparku na novo postavili avtomat za fotografiranje sebkov t. i. Selfiebox, ki se nahaja v prvem nadstropju. Pred trgovino Mango pa bo v času Valentinovega vikenda postavljeno veliko rožnato srce, kjer se bodo lahko fotografirali vsi zaljubljeni.

V sklopu šaljivega pusta na Cityparkovi spletni strani že lahko sodelujete tudi v nagradni igri. Izdelajte pustno masko in jo delite s prijatelji. Trije izžrebani nagrajenci bodo prejeli darilne bone Desetak v vrednosti 100 evrov.

V Cityparku že ves čas skrbijo za visoke higienske standarde. Zagotavljajo varno nakupovanje, saj upoštevajo vse preventivne ukrepe za zajezitev koronavirusa. Stalno razkužujejo stične točke, opozarjajo na pravilno nošenje mask in potrebno varnostno razdaljo. Ker je Citypark največje nakupovalno središče v Sloveniji, je v njem vedno dovolj prostora za obiskovalce. Za še večjo varnost in upoštevanje ukrepov ter spremljanje razmer ves čas skrbi tudi varnostna služba, ki poleg opominjanja o maskah in razdalji, stalno spremlja tudi število obiskovalcev v nakupovalnem središču.