Zanimivosti

Natalija razkriva: ˝Nisem na nobeni dieti˝

Oglasno sporočilo
5. 10. 2020, 15.00
Posodobljeno: 7. 10. 2020, 09.38
Deli članek:

Jesen počasi barva liste v svoje odtenke rumene, rdeče in rjave, dnevi so krajši, večeri in jutra hladnejši, nam pa ne preostane nič drugega, kot da zopet posežemo po toplejših oblačilih. Ampak čez poletje se je nabral kakšen kilogram, kajne, in kavbojke so malce pretesne. No, Natalija Verboten s tem nima težav. Le kako ji uspeva? Zaupala nam je skrivni recept ...

Natalija Verboten

''Na dopustu sem brez urnika'' ?

Natalija ve, kaj pomeni beseda ''dopust''. Družina se na počitnicah res sprosti in pozabi na kakršenkoli urnik. Kar se prehrane tiče, vseeno pojedo veliko sadja in zelenjave, vendar se ne odrekajo hrani, ki si je zaželijo in uživajo tudi v poznih večerjah, česar doma med letom niso vajeni. Doma Natalija poskrbi za lahke in ne preveč pozne večerje.

Vsi radi plavajo, se potapljajo in obožujejo raziskovanje morskega dna. Radi spoznavajo kraj, kjer preživljajo počitnice, se sprehajajo in igrajo. Čas namenijo tudi počitku in branju.

''Zajtrkuj kot kralj, kosi kot kmet in večerjaj kot berač.''

''Doma imam že vrsto let utečen zdrav in aktiven način življenja ter prehranjevanja, torej nisem na nobeni dieti, jem raznovrstno zdravo hrano, po možnosti sezonsko in domačo. Jem praktično vse, sem pa pozorna, kako hrano razporejam čez dan. Tako jem vsaki 2 uri in pol, pri čemer upoštevam stari rek: Zajtrkuj kot kralj, kosi kot kmet in večerjaj kot berač. Med obroki si pripravim sadne, zelenjavne ali mlečne malice. Obenem redno po malem pijem tekočino, ker vem, kako pomembno je biti hidriran. Ker sem tudi jaz sladkosneda, si privoščim sladke dobrote v dopoldanskih urah, da lahko telo te kalorije čez dan pokuri. Ko sem na poti, si hrano pripravim vnaprej in jo nesem s sabo. Poskušam ne pretiravati z ničemer in to je to.''

''Po dopustu moram telo spraviti na stare tire''

Natalija prizna, da po vsakem dopustu spet takoj uvede prvotni urnik načina prehranjevanja in življenja, vendar pri tem poseže tudi po dodatni naravni podpori in pomoči, tako da se vse vrne na stare tire, kar je še kako dobrodošlo.

Postavno pevko smo vprašali, če je že slišala, da kis pomaga pri razstrupljanju in hujšanju in kaj si misli o tem. Povedala nam je: ''Že od nekdaj vem, da je kis dober za prebavo, mi obožujemo solate na najrazličnejše načine, tako da ga uživamo vsak dan. Nisem ga še poskusila pri razstrupljanju. Vem, da lahko, če ga uživaš preveč, poškoduje zobno sklenino.'' 

Natalija Verboten

Natalija je zvesta in zadovoljna uporabnica linije SlimJOY, zato je poskusila tudi nov izdelek CiderCleanse EXTREME 

Bila je zelo pozitivno presenečena, ko je med izdelki SJ, ki jim zaupa že leta, odkrila tudi kapsule , ki imajo vse pozitivne učinke kisa, a ne poškodujejo sklenine.

Pozitivne spremembe so jo navdušile: "Ja, dober kg, ki sem ga pridelala na dopustu, sem med tem časom, od kar jemljem kapsule CiderCleanse EXTREME, izgubila (seveda ob zdravem in aktivnem načinu življenja, ki ga vedno prakticiram). "

Kapsule priporoča vsem: ''Počutim se bolje, opažam, da sem manj utrujena, manj zaspana čez dan, imam več energije, se lažje skoncentriram in imam urejeno prebavo.''

Bralci Sveta24 prejmete tokrat, v akcijski ponudbi, paket BALANCE SLIM s kar 58% popustom. Pohitite in si naročite svojega TUKAJ. Zaloge so omejene in hitro kopnijo.

Združili smo Natalijin najljubši napitek WaterOut EXTREME in nove kapsule CiderCleanse EXTREME v učinkovit paket Balance Slim:

  1. korak: WaterOut EXTREME bo zmanjšal napihnjenost, osvobodil telo odvečne vode in očistil organizem. Izdelek vsebuje ekstrakte tetivike, javanskega čaja, peteršilja, artičoke, smokvove opuncije, rdečega grozdja, hibiskusa in lubenice.
  2. korak: CiderCleanse EXTREME bo stabiliziral krvni sladkor in s tem preprečil shranjevanje maščob ter pospešil hujšanje, protivnetno deloval in podprl imunski sistem, pomagal odstraniti maščobo iz jeter, odstraniti toksine iz črevesja in pospešiti izgubo odvečne telesne teže. Zagotovil bo podporo 5 v 1 zahvaljujoč kurkumi, ingverju, kromu in belemu popru za maksimalni učinek. Izdelek je brez neprijetnega okusa po kisu, vendar z vsemi njegovimi pozitivnimi učinki.

    Natalija Verboten-CiderCleanse Extreme