Zanimivosti

Dvigni slaščičarske veščine na višjo stopnjo ter spremeni torte in druge sladice v prava umetniška dela

Oglasno sporočilo
31. 8. 2020, 12.48
Posodobljeno: 31. 8. 2020, 14.13
Deli članek:

Kolikokrat se ti je zgodilo, da si vse naredil brez napake: spekel biskvit, naredil kremo, sestavil torto in na koncu zafrknil dekoracijo?

Flamingo Shop
Mr Cakesie

Čeprav vsi trdimo, da je okus najpomembnejši, je za vsako gospodinjo in slaščičarja pomembno, da je torta lepega videza.

Morda se ti zdi, da slaščičarskih okraskov ni mogoče izdelati, vendar ti res ni treba biti izkušen slaščičar, da bi bile sladice videti kot iz izložb najljubših slaščičarn.

Zahvaljujoč temu neverjetnemu setu boš lahko ustvarila edinstvene okraske, ki bodo sladicam dali novo dimenzijo in poskrbeli, da se bodo vsakemu gostu začele cediti sline.

Flamingo Shop
Mr Cakesie

Skrivnost popolno okrašenih sladic se skriva v tem setu!

Poslovi se od tradicionalnega načina dekoriranja in nepraktičnega slaščičarskega pribora. Končno se je pri nas pojavil ultimativni set za okrasitev tort in drugih sladic, ki je zasenčil vse ostale. Gre za set MrCakesie, ki s 137 različnimi orodji predstavlja pravi rudnik zlata uporabnih slaščičarskih dodatkov.

V tem setu najdeš pripomočke za izdelavo vrtnic in obdelavo fondant mase, vrečke za okraševanje, nastavke za okrasitev, lopatice, stojala za torte in še mnogo drugih dodatkov.

Ne glede na to, ali si šele zdaj vstopila v svet slaščic ali pa si že globoko v njem, bo ta set za okraševanje popolnoma spremenil način okrasitve sladic.

V kuhinji dela čudeže. Dekoriranje z njim postane 3-krat lažje, hitrejše, zabavnejše, a tudi bolj profesionalno.

Omogoča ti, da narediš vse, kar si zamisliš ali najdeš na spletu. Lahko rečemo, da je edina omejitev dekoriranja z njim tvoja domišljija.

Flamingo Shop
Mr Cakesie

Pomaga izraziti kreativno stran in narediti mini umetniška dela

MrCakesie bo tvoja desna roka v kuhinji in tvoj najbolj zvest pomočnik, ki te ne bo nikoli razočaral.

Najboljša stvar pri vsem tem je, da ne zahteva izkušenj. Je popolnoma enostaven za uporabo, zato ga lahko uporabljajo celo popolni začetniki.

Zato je to najljubši set žensk po vsem svetu. Pogosto ga uporabljajo vrhunski slaščičarji, ki ga upravičeno priporočajo.

Zato se pripravi, da daš vsakemu rojstnemu dnevu in zabavi poseben žig s svojimi sladicami, ki bodo po zaslugi tega edinstvenega seta prevzele videz umetniškega dela.

Prepričani smo, da noben gost ne bo ostal ravnodušen do tvojih stvaritev.

Flamingo Shop
Mr Cakesie

Vrhunska kakovost za več let uporabe

Vsi deli tega seta so narejeni po najnovejših standardih in iz najkakovostnejših materialov. Odporni so na rjo, se ne nalezejo vonjav in ne zadržujejo ostankov. So popolnoma ekološki in ne vplivajo na okus sladic.

So enostavni in praktični za vzdrževanje, zato ti bodo služili dolga leta, če le malo poskrbiš zanje.

Zahvaljujoč temu setu ti ne bo treba porabiti evrov in evrov za nakupovanje tort in kolačkov. S tem setom in svojimi 10 prsti boš lahko vse naredila sama, in to brez preveč truda.

Flamingo Shop
Mr Cakesie

Kako do tega fantastičnega seta?

Izdelka MrCakesie ni mogoče najti v običajnih trgovinah ali trgovinah, specializiranih za slaščičarski pribor. Kupi se ga lahko samo prek spleta, na uradni spletni strani trgovine FlamingoShop.

Toda, tu je presenečenje … Trgovina FlamingoShop se je odločila, da bo razveselila prvih 100 bralcev portala svet24.net in za njih pripravila poseben popust.

Vsem, ki se danes odločite naročiti svoj set za popolno dekoracijo vseh sladic, FlamingoShop podarja ta vrhunski set po polovični ceni!

Ne veste za FlamingoShop? To je edinstvena trgovina, v kateri so kupci vedno na prvem mestu. Zato želi spremeniti način online nakupovanja in omogočiti dostopnost vsem.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem nenehno beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 % strank vrača, kar je zadosten dokaz povezanosti blagovne znamke FlamingoShop s kupci. Pokažejo tudi, kaj si ljudje mislijo o blagovni znamki, katere izdelki nam olajšajo vsakdan in naše življenje bolj izpopolnijo.

Eden izmed izdelkov iz njihove ponudbe, ki bo resnično olajšal vaše vsakdanje življenje, je tudi MrCakesie.

Samo danes imate možnost naročiti ta revolucionarni ostrivec, s katerim boste celo najbolj top nož spremenili v britvico. Dobite ga lahko z neverjetnim popustom od ogromnih 50 %. Naročite SharpX ter v 3 potezah hitro in enostavno izostrite celo najbolj tope nože!

OPOMBA: Število setov po znižani ceni je omejeno, zaloge pa hitro izginjajo, kot je bilo pričakovano! Če želiš postati pravi umetnik in izboljšati svoje slaščičarske veščine, pohiti in naroči svoj MrCakesie.

Klikni tukaj in naroči MrCakesie zdaj ter svoje sladice spremeni v prava umetniška dela!