Zanimivosti

Najbolj trendi čevlji, ki jih morate imeti to pomlad

Oglasno sporočilo
30. 3. 2018, 11.49
Deli članek:

Z navdihom iz sveta športa in trendov, nova kolekcija ženski Ara obljublja modno sezono leta 2018.

Poleg vsestranskega stila športnih copatov, igrivosti balerin in mokasink, klasičnih salonarjev, prinaša Ara tudi sandale in natikače izdelane z obilico obrtniškega znanja in ljubezni do podrobnosti.

Bogastvo barv in zanimivih detajlov
Za to pomlad nam je Ara pripravila naše najljubše čevlje v belimi in praškastimi pasteli, srebrom, svetlo sivimi, naravnimi, golimi in aqua toni. Barvni spekter je zaokroženo z modnimi modro, rdečo in konjak barvo. Materiale odlično dopolnjujejo elementi kovine, raznoliki vzorci, pastelni ali večbarvni kačasti vzorci, športni laki in zračni vložki. Floralni laserski motivi, modne perforacije, kolibriji in zvezdna grafika se prilegajo trendovskim temam v ženskih vrhnjo oblačilo. Oblikovalci obutve Ara so upoštevali novo željo po dekorativnih podrobnostih s širokimi satenskimi čipkami in obsežnimi satenastimi loki, kremnimi biseri, zaponkami, cvetovi in kovinskimi čipkami.

a9c27ff7f79c4fc1feb0b1130851ecc8.jpeg

Modno in udobno
V novi Ara kolekciji nas pričakujejo ozki trakovi z okroglimi in asimetričnimi oblikami in nova, rahlo zaokrožena kotna oblika. Pete so pretežno v blok stilu, ravne ali rahlo stožčaste, v balerinah, mokasinkah in salonarjih pa pogosto pokrite z usnjem. Z nagibom, ki simpatizira s 70-mi se lahko nekoliko zaokroženo zapne bloke z nekoliko zoženo proti sprednjemu delu. Višine segajo od deset do 55 milimetrov.

d158b0e956aa01f84d4aad6c8e6d5f45.jpeg

Za lahek korak
Stili Ago, Strobel in mokasin so značilni za rokodelske spretnosti in zagotavljajo popolno prileganje standardom udobja in širinam od F ½ do K. Usnjeni izmenjljivi vložki so narejeni iz iz pene ali obloženi z usnjem. V kombinaciji s telečjim ali kozjim usnjem, lahkimi mikrovlakni ali mrežo zagotavljajo udobno nošnjo.

959329b4efba5f3d129c289e485e2b0d.jpegNova raven udobja
Znana po svoji inovaciji "Fusion 4", ki predstavljajo superge in balerine, Ara postavlja nova merila. Funkcija stretcha in oblazinjenja v zgornjem delu in podplatu omogoča uporabniku, da doživi udobje nošenja, kot še nikoli prej. Druga novost ponuja tudi brezšivna kolekcija, ki s svojimi taljenimi filmskimi odseki omogoča, da čevlji na prednjem delu noge nimajo nobenega šiva. Rezultat so modni športni copati v širinah od G do H, ki zagotavljajo, da vaša noga ne občuti nobene točke pritiska. Tretjo inovacijo ponuja nov patentiran "Dynergy" podplat z zelo dobro delujočimi oblazinjenimi lamelami za najboljšo udobje na poti.

8e7633caa2b8368d4d8b8174c21d6917.jpeg

Nova ženska kolekcija Ara je namenjena ženskam, ki se zavedajo modnih trendov, v starosti med 30 in 60 let. V Sloveniji lahko izbirate med več kot 150 modeli obutve in skoraj 70 modeli torbic.

Izbrani modeli Ara obutve so na voljo v trgovinah Mass po vsej Sloveniji. Poiščite svoj najljubši par. Vsa ponudba Ara obutve v Massu je vidna tukaj. 

a9579c09ec7ddd61d299cc726dd31b51.jpeg

Nekaj najlepših parov, ki so tudi predstavljeni v galeriji, pa poiščite v trgovinah MASS.