Spektakularno

Fordov zaključek v udarnem slogu

pr
3. 4. 2017, 11.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Avtosalon je včeraj zaprl svoja vrata in Ford ga je s pestro ponudbo atraktivnih dogodkov, pogovorov in predstavitev zaključil v velikem slogu.

Danijel Čančarevič
Fordov oder je obiskala naša šampionka Ilka Štuhec.

Sobotno dopoldne na Fordovem odru je zaznamoval pogovor z vlogerjem Cirilom Komotarjem, ki se je med drugim razgovoril o tem, kakšen je občutek, ko voznik preizkusi več kot 2000 avtomobilov, in kako jih sploh še loči med seboj. Razkril je tudi, kateri so tisti ključni elementi, ki jih pri vozilu najbolj ceni in na katere je tudi najbolj pozoren.

Iskrivo popoldne

Popoldne pa je za vznemirjenje poskrbela naša smučarska šampionka Ilka Štuhec. Iskriva športnica je razkrila delček svoje zasebnosti, ki je doslej še ni. Nanizala je številne zanimivosti o smučarskem svetu, predvsem o ozadju bele karavane, ki ga navijači ne vidimo. Spregovorila pa je tudi o tem, kaj najraje počne takrat, ko ima vsaj malo časa zase in za počitek.

Veronika Savnik
Pet Fordovih Mustangov je nastopilo na srečanju prvega kluba ameriških vozil v Sloveniji – V8 Club Slovenija.

Pestro tudi za neukrotljive

V soboto, na najbolj udaren sejemski dan, se je udarno zaključila tudi karavana petih Mustangov. Neukrotljivi so na Avtosalon vozili izbrane obiskovalce, popoldne pa jih je na zeleni lokaciji v kampu Ježica čakalo srečanje prvega kluba ameriških vozil v Sloveniji, V8 Club Slovenija. Mustangi so nastopili kot posebni gostje in se družili z ljubitelji ameriških žrebcev, legendarnih motorjev Harley Davidson, rock 'n' rolla ob uradnem odprtju sezone. Zvečer je karavana kroženje po ljubljanskih ulicah sklenila z zaključno formacijo in izbrane goste 24. Avtosalona Slovenija zapeljala kar do doma.

Družinska nedelja

Včerajšnji dan pa so, kot se za nedeljo spodobi, zaznamovale družinske prigode. Le da ni šlo za čisto običajno družino in običajne prigode. Jože Robežnik je namreč na Fordovem odru gostil kaskaderko Tjašo in njenega moža, smukača Roka Perka. Navzven čisto običajna družinica na svojih potovanjih pa tudi v vsakdanjem življenju doživlja zabavne in napete anekdote in v zaključnem dnevu so na Fordovem odru tako dinamično sklenili letošnji izjemni Avtosalon.